Hezký den, jsem na rodičáku se synem. Mám ho nastavený do jeho 3 let. Teď jsem ale zjistila že jsem těhotná(6tt). Tak že ho celý nevyberu. Půjdu si ho zkrátit do jeho 2,5 let, ale nevím kdy to udělat. Přeci jen v prvním trimestru se může stát cokoliv a když si to změním tak to pak jde vrátit zase až za 3 měsíce. Kdy jste vy měnili? Mám počkat raději do konce 1 trimestru?
Ja si ho navysila hned v tom mesici co jsem zjistila tehotenstvi. I tak to nestihnu vybrat cele. Cekat dalsi dva mesice tak mi propadne vic penez 🙂 ja to brala tak, ze pokud se neco stane, holt po trech mesicich zmensim castku. Zas takovy problem to neni.
Nejdriv jsem chtela pockat na 1. screening, ale nakonec jsem sla hned po potvrzeni tehu 🙂 abych to pripadne stihla vybrat. Mysli pozitivne 🙂
@aurelie34 Hlavně to, že si navýšíte RP, neznamená, že musíte nutně daný měsíc celou částku vyčerpat... Stačí utrácet tak jak jste byla zvyklá a to co zbyde by případně pokrylo náklady na měsíce, kdy byste nepobírala nic. 🙂
Já až po 2 screeningu
Já vyčerpala první 3 měsíce a zjistila, že jsem v 15. týdnu, ihned jsem šla navýšit na max. Hospodařit budu s částkou stejnou jako ty první 3 měsíce a zbytek odložím. Kdyby kdykoliv cokoliv můžeš to vrátit zpět a ty 3 měsíce přece nejsou taková hrůza...
Zvysovala jsem v podstate hned po zjisteni, ze jsem v tom. Kdyby se neco stalo, tak bych to holt po 3 mesicich zase snizila, zadna veda v tom nebyla.
Tak ja jsem zdrava mlada holka a i s oznamenim teh jsem vzdy cekala do konce 1.tr nebo az po screeningu. Rp jsem sla navysit po prvnim trimestru,kdy jsem i dostala prukazku,kterou si na urade ofotila.
Těžko radit.Já jsem třeba takhle během prvního trimestru potratila 3x...Osobně bych hýčkal a a pak adekvátně navýšil,abych vše vybrala