Holky prosím, když nastoupí syn do školky, mě tím zanikne rodičovský příspěvek, nebo az tehdy, kdy já nastoupím do práce?
Dítě může chodit do školky i před 2. narozeninami, ale aby ti nestihli pobírání RP, smí tam být max. 46 hodin za měsíc. Pokud potřebuješ třeba kvůli práci větší rozsah hlídání, pak nad 46 hodin je to řešitelné třeba chůvou, to nikdo neřeší i kdyby to bylo na 8h/denně.
Melo tam byt nestopli.
JJ, já to měla taky tak, syn nastoupil v září do školky a mě rodičák chodil doteď, kdy mi přišel papír, že jsem vyčerpala částku 220 tis 🙂 nějaký hodiny nikdo nikdy nekontroloval... 🙂
@lucieemo Syn může chodit do školky od dvou let, můžeš klidně hned nastoupit do práce a o rodičovský příspěvek nepříjdeš. A když nastoupíš do práce, tak si sice ukončíš rodičovskou dovolenou, ale vyplácení rodičovského příspěvku ti poběží dál dokud ho nevyčerpáš. Doufám že jsem to napsala srozumitelně 🙂
Všem moc děkuji 🙂
Prosím o radu, v září by měl jít syn do školky a rp mám až do ledna 2019, je pravda že v případě jeho nemoci nemůžu žádat o ocr protože stále pobíram rp ? Díky za radu.
@oldana není. Pokud u zaměstnavatele ukončila rodičovskou dovolenou a budeš pracovat a odvádět veškerá pojištění,pak můžeš na Očr nastoupit i když pobiras RP. Byla jsem takto doma týden v srpnu,naše mzdovka to řešila s OSSZ i UP. Na OČR s dítětem nemůže v tomto období nastoupit druhý rodič.
Přímo zde: http://www.cssz.cz/templates/nejcastejsi-dotazy...
Konkrétně: Vznikne mi nárok na ošetřovné z důvodu péče o dítě v době, kdy pracuji a zároveň pobírám rodičovský příspěvek?
Zaměstnanec nemá nárok na ošetřovné z důvodu ošetřování dítěte nebo péče o ně, jestliže jiná fyzická osoba má z důvodu péče o toto dítě nárok na výplatu peněžité pomoci v mateřství nebo má nárok na rodičovský příspěvek. Pokud jste při pobírání rodičovského příspěvku nastoupila do zaměstnání a onemocnělo vám dítě, máte nárok na ošetřovné, i když pobíráte rodičovský příspěvek.
Od 2 let může dítě chodit do školky a ty pobírat rodičák. To už se nekontroluje. Rodičák ti končí vybráním 220 tis, nebo nastoupením na další mateřskou, či rodičovskou. Klidně můžeš chodit do práce a příspěvek ještě pobírat.