Žádost o peněžitou pomoc v mateřství. Poradíte, prosím?

pechyna4
2. čer 2021

Ahoj holkyy přijdu si už jak blázen, ale radši se ujistim😂 nastup porodu mám 28.7 a chci nastoupit 6 tt.. Takže pokud počítám dobře vychází to na 17.6? Vyplňují právě tu žádost, a zítra si to nesu do práce.
Jelikož jsem na neschopence od 7.12 a do ledna jsem měla smlouvu na dobu určitou, a ukoncili mi to 22.1..
A jak je kolonka NAPOSLEDY JSEM VYKONAVALA ZAMĚSTNÁNÍ DNE: mam tam napsat toho 22.1 nebo 6.12? 🤷‍♀️Kdyz jsem nastupovala 7.12 na tu NP.
A vyplňují nazev a adresu zamestnavatele já nebo mi to vyplní v práci?
Dekuju mnohokrát, jste zlaté ❤️

hezz17
2. čer 2021

Nastup porodu jakoze termin porodu? 😅 a 6tt jakoze 6 tydnu ored terminem? TT je obecne znacka "tyden tehotenstvi" ne "tydny". Je to takove cele zachumlane psani 😀

majena39
2. čer 2021

Mně to vyplnili v práci s tím, že ten termín posledního dne zaměstnání ani nevyplňovala, že to je prý pro osvč nebo co... mě jako obyčejného zaměstnance se to nějak netýkalo 🙂

pechyna4
autor
2. čer 2021

@hezz17 😂kdyz to čtu, tak to je opravdu zachumlane 😂at uz porodim, je to semnou hrůza 😃
Anoo termin porodu.. A chci nastoupit 6 týdnu před na materskou 😃

pechyna4
autor
2. čer 2021

Holky napsala jsem to blbě🤦‍♀️😃
Chci nastoupit 6 týdnu pred porodem a termin porodu mam 28.7 ☺️☺️

pechyna4
autor
2. čer 2021

@hezz17 a děkuji, jsem si to neuvědomila 🤦‍♀️😃

hezz17
2. čer 2021

@pechyna4 😀

lachtanice86
2. čer 2021

Kolonka naposledy jsem vykonávala vůbec nevyplnujes, je pro OSVČ a je to tam napsane.

pechyna4
autor
2. čer 2021

@lachtanice86 není 🤷‍♀️

nagojka
2. čer 2021

Mas uplne stejny termin porodu a nastupuju taky 6tydnu pred terminem tudiz 16.6...papiry ja zadne nevyplnuju...jestli sem to pochopila dobre tak za me to vyplni na gynde sestricka a posle to do datovky memu zamestnavateli...ja jdu na kontrolu az 28.6. tak si tam pry papir vyzvednu...ale sem z toho docela nervozni ze mi to chce dat az takhle pozde..🤔🤔aby se to na socialce stihlo vyridit vcas a v cervenci sem vunec nake penize dostala...

pinkyy
2. čer 2021

No jestli jsi po vypovedi v ochranne lhute, tak si hlavne spocitej tech 180 dni, aby ti to vyslo, ptze takhle mi to prijde tip top ☺️

pechyna4
autor
2. čer 2021

@pinkyy anoo vychází ☺️ bude to nejak 148 dní takže v pohodě ☺️

pechyna4
autor
2. čer 2021

@nagojka 17.6 ne? 6 týdnu vychází. 😃🤔 Nebo ne?
Pockej to nechápu, proc tak pozdě? 🤔🤦‍♀️
A jaktoze jsi žádný papír nedostala to je mi divné... Jsem z toho zmatená.. Ja jsem myslela ze kazda dostaneme papir,vyplníme a hodime si to do práce sami 🤷‍♀️
Ja jdu na kontrolu zítra, a do práce si to tam zrovna hodím.. aby se to stihlo vyřídit.

nagojka
2. čer 2021

@pechyna4 nevim ja to mu moc nerozumim...rikam jen co mi rekla setricka na gynde sem z toho vseho akorat zmatena...maji ted 14 dni nakou dovolenou ale ona tam pry ten jeden tyden bude tak ji treba pristi tyden jeste zavolam...ale takhle mi to rekla..od 1.5. jsem na neschopence...rekla mi 15.6. ukoncime neschopenku a od 16.6. vam pobezi materska..🤷

pechyna4
autor
2. čer 2021

@nagojka no ja bych si radši zavolala, at víš přesně jak je to myšleno všechno.
16.6? Tak to ted nechápu, to se počítá jeden před 6 týdny? Kdyz to počítám tak 6 tydnu od 28.7 vychází na 17.6 🤷‍♀️😃jsem z toho jelen

j.a.n.i
3. čer 2021

@nagojka to si pochopila spatne, ppm se stale jede papirove, tedy ten papir, co ti sestricka ty dovyplnis a odneses do pdace.

j.a.n.i
3. čer 2021

@pechyna4 Ale je to tam napsane, musis ten papir otočit...

j.a.n.i
3. čer 2021

@pechyna4 Blbě počítáš, 6 týdnů předem je fakt toho 16.6. logicky, co je týden před nedělí?

j.a.n.i
3. čer 2021

@nagojka Čemu na tom nerozumíš, prostě k 15.6. ti ona elektronicky ukončí neschopenku a až přijdeš na kontrolu, tak ti dá papír na PPM, do kterého vyplníš nástup 16.6. a odneseš ho do práce.