Z PN na PPM. Za jak dlouho vám PN a PPM dorazila?

verun138
9. pro 2024

Ahoj všem,
když jste přicházeli z neschopenky na mateřskou tak za jak dlouho vám dorazila neschopenka a mateřská?

Od 26.11. Stále čekám na PN a PPM není na portále ani údajně u nich. V práci mi poslali přímo ID zprávy. Už nevím kam mám zavolat 🫣 to člověk bude fakt čekat měsíc na vyřízení??

Děkujuu! 🙂

adula000
9. pro 2024

@verun138 vždyt je ještě čas. Pokud byl lístek na peníze poslán až kolem toho 26.11. tak mají na vyřízení 30 dnů, a mateřská taky 30 dnů, takže s tou bych počítala nejdřív kolem 20.

verun138
autor
9. pro 2024

@adula000 to je zajimavy protoze jsem se ptala okoli a vsem to prislo do tydne max ta PN .. na PPM chapu ze se ceka ale tu PN nechapu.

j.a.n.i
9. pro 2024

@verun138 jako je 9. tak nevim co prudis s kecy o mesicnim čekání...
A jinak tedy ano, většinou to byva vyrizeno do cca tydne až 10 dnů, ale jednak nemusi a druhak dost casto za zdrzeni muze zamestnavatel neuplnymi podklady. Plus tedy nevím, co myslis tim ID zpravy, když ppm je vyrizuje zatim stale papirově.

adula000
10. pro 2024

@verun138 prosimte, neboj, o peníze nepřijdeš, jen přijdou později. Vždyť neuběhl ani měsíc od konce PN

eleanor151515
20. pro 2024

Nastupovala som 1/22 na PN, peniaze mi prisli az 5/22 - po X urgencii a overovania zo strany zamestnavatela (urad tvrdil ze nic nedostal, zamestnavatel mi dolozil potvrdenie ze vse poslali)..
Nastup PPM bol 6/22 a peniaze dosli az 8/22 - opat po X urgencii (rovnaky postup ako u PN)
Nastastie RP chodila ako hodinky..
Bolo to vtipne obdobie, nemat uspory, neviem z coho zit 🤣🙈

ceramidy
20. pro 2024

@verun138 No nekdo ceka na penize i 4 mesice jako ja,takze ano muzete cekat i mesic a klidne a 2 ,jsou VAnoce ,jsou lide i pred VAmi,kteri take cekajia urednice nebudou pracovat pres svatky ,aby lidi mely penize.