Ahojte,
Neviem, ci som nahodou nieco nepokazila primprecjode z materskej na rodicak. Materska bola do 20.4 a rodicak som si dala od 1.5 a medzitym som necerpala dovilenku. Je to tak nespravne? Dalo by sa to nejak spatne opravit?
Mam TPP
Jsem mzdova ucetni a jako mzdovou ucetni by mne zajimalo, co ti tam zamestnavatel na tech 10 dnu dal? 🙂 Musel ti neco do dochazky uvest pokud si nemela plynuly prechod z materske na rodicak. 🙂 Proc sis to davala az od 1.5.?
@malalulu tak počítám ze paní se pta na rodičovský prispevek 😃a ze u zamestnavatele ji bezi rodičovská dovolena klasicky, ale nejspis ji to tolik netrápí, protože ta je “zadarmo” 🙃
Měla jsem mateřskou do 8.4 a taky jsem chtěla rod.příspěvek hned ale up mi řekli že nastavují rp až od 1.5 že to jinak nejde
@anonymka123456789 No, pokud jsi za tech 8 dnu mateřské mela vic peněz nez je vyse rodicaku, ktery jsi chtela, tak meli pravdu.
@j.a.n.i ano, ceske dakujem ☺️
@malalulu posielala som ten list, ze po MD idem na RD, do 3r, ale bud bude este jedno alebo sa vratim skor... ale ta vyplata RP je az od 1.5.
Cize je to ok
Pokid se ptas na ceska pravidla, tak je to ok.