Ahoj, volala mi kolegyně, že mě šéf nechal v práci výpověď z důvodu rušení celé provozovny..Jsem těhotná a nastoupit na mateřskou bych měla 23.10.2014. Nabízí mi dvouměsíční výp. lhůtu +2 odstupné...Budu mít nárok na mateřskou? Podepsat to asi musím, že 🙂
Tak teď nevím..máme s přítelem před podpisem hypotéky..a hraje tam úlohu hl. jeho plat, ale já jsem spoludlužníkem nebo dům je psán na mě...Mám strach, že z banky budou volat kvůli ověření a když budu ve výp. lhůtě..tak to je problém..teď nevím co a jak..nechci kvůli výpovědi přijít o hypotéku
Napisu v pondeli budu vedet vic🙂Kdyby me to dalik 30.9. tak nemam problem u hypoteky a sef rikal,ze se nejak domluvime spis me nejde do hlavy,ze i u vypovedi dohodou me bude nalezet odstupne dvojnasobku sum.vydelku
@indien Pokud pro ni splňuješ ostatní podmínky (odpracovaná doba), tak nárok mít budeš. Výpověď převezmeš až v září (tzn. v pondělí), takže výpovědní lhůta ti skončí 30.11.2014, tudíž tak jako tak nastoupíš na MD ještě v době trvání pracovního poměru a ani nemusíš využívat ochrannou lhůtu.
Podepsat ji teoreticky nemusíš, ale to na to stejně nemá vliv, výpověď je jednostranný akt. Už jen odmítnutí ji převzít má právní účinky, případně ti ji pak stejně může poslat poštou a to je jedno, jestli ji převezmeš nebo ne...