Potřebovala bych poradit s mou trochu složitou situací. Momentálně jsem na RD (příspěvek už nepobírám), která mi má skončit 20.1.2017. Vzhledem k tomu, že to vypadá, že můj syn je autista, bylo mi neuroložkou doporučeno, abych s ním zůstala déle doma a také, že se mám snažit co nejdříve otěhotnět, protože čím později to bude, tím bude syn nový přírustek do rodiny hůř snášet.
Protože chci se synem zůstat do jeho čtyř let doma, jak jsem zde vyčetla, musím požádat zaměstnavatele o neplacené volno. S tím problém nebude. V momentě ale, kdy bych už v době jeho tří let byla těhotná, není lepší třeba nastoupit na jeden den do práce a pak jít na nemocenskou?
Jedná se mi o to, z čeho se mi vlastně ta druhá mateřská bude počítat, když na ni nestihnu nastoupit do synových tří let? Měla jsem celkem slušnou mateřskou, tak bych o ni nechtěla přijít....
Je tu nějaká znalá osoba, která by mi mohla poradit?
Teď jsem se na to byla ptát, pokud budu zaměstnaná u stejného zaměstnavatele a stihnu druhou mateřskou do čtyř let prvního dítěte, tak bude výše mateřské jako byla u prvního. Je jedno jestli budu teď na zkrácený úvazek s nižším příjmem.....
@vashaa Pokud ti schválí neplacené volno, tak budeš mít mateřskou v té samé výši jako předchozí, dokud ti bude trvat ten pracovní poměr a nenastoupíš zpět do práce. A ad nemocenská, no jednak je to podvod, protože těžko před otěhotněním můžeš vědět, zda pro to budou zdravotní důvody a druhak vysvětlovat i zdravému dítěti, že teď nikam ven či jinam nemůžeš, protože nemáš vycházky, je náročné, natož autistovi.