Zdravím, tak nějak ze zvědavosti, neví někdo jak to je když se malá narodila 30.8 jestli mi přijde rodicak i za srpen nebo až za září (jde mi o to jestli to nějak propocitaji ty dva dny nebo pošlou za září ) :D ? Byla jsem ho vyřizovat až tenhle měsíc a nějak me nenapadlo se zeptat :D mateřskou jsem neměla.. předem dekuji za odpovědi,.
@j.a.n.i prave od toho 30.8 prave proto me to zajímá spis ze zvědavosti jak to je jestli dostanu něco za srpen nebo až za září,.
@sweetmarry to je jedno od kdy to podala dostane to až v září
@pginka me jde spis o to jestli za ty dva dny vůbec něco dostanu, zadala jsem až tento měsíc a nějak me nenapadlo se zeptat
@sweetmarry ano, dostaneš RP i za srpen
@j.a.n.i fakt? Já prave myslela ze buď za ty dva dny nebo až za září :D
Tak to tesko
@sweetmarry Fakt, rodicak se nepocita na dny, ale na měsíce.
neposlou ji vic též jeden mesic🤦🏽♀️
Podle me ti poslou za 30. a 31.8 plus cele zari, ale jen si to myslim 🙂
@sweetmarry ok hádat se nebudu ,jde vidět ze tady jsou asi maminky na úřadě každý den místo me
Dostaneš za celý srpen. Jak ho vyplácí si už nepamatuji, dcera je 29.4. a přišel mi i duben. Vždy je to měsíc zpětně.
@pginka já vím ze se rodičovský příspěvek vyplácí zpětne (za srpen v září) me šlo o to jestli něco vůbec dostanu za ty dva dny v tom srpnu,. Ale dekuji za odpověď
@sweetmarry I za srpen, moje malá se narodila 18. května, a dostala jsem částku za celý květen 🙂
@pginka Tak co jinýho bys tam každý den dělala?
@sweetmarry To záleží od jakeho data si zadala