Ahoj holky je tu nekdo kdo zazadal o navyseni rodicaku a pak nasledne vyplaceni zbytku?zjsitila jsem ze jsem tehotna ale do toho se odehralo x veci a ja zapomnela navysit tak jsem to udelala az ted a v unoru uz mam jit ma materskou a po vypocitani mi bude zbyvat jeste cca 137000 to mi asi nakednou nevyplati nebo?mate nekdo zkusenosri? Nejde mi prispevek navysit vice nez na 15400
@nikolite no prave mam dvz nizky tak to nejde navSit vic jak na 15000 tak nvm noo
Já myslím, že problém nebude, mě doplaceli cca 50000 a taky jsem si vic jak na cca 15000 nemohla navysit...po narození druhého dítě dojdi s jeho rodnym listek na pracak a zazadej si o doplatek,problem s tím mít podle mě nebudeš.
@ajja87 mooc dekuji mne neva i kdyby to vyplatily na vickeat hlavne aby vubec
Mě vyplatili 180 tisíc, najednou a v termínu ☺️ stačí s rodným listem druhého dítěte požádat
@jijel mockrat vam vsem dekuji
Jinak můžeš žádat už prý i online. Volala jsem si před nedávnem a paní mi řekla, že tam ani nemusím, že stačí elektronicky 😊
Vyplatí , ale až po narození druhého dítě. Je třeba zajít zažádat o doplacení s rodným listem druhorozeného. Já o to žádala nedávno , ale nejednalo se teda o takovou částku.