Zdravím, včera mi došel dopis, zě si mám tuhle kartu vyzvednout,chtěla bych se zeptat kdo už má tuhle S-kartu,jak to funguje,doted mi chodili peníze na můj účet a chtěla bych i na dále,nechcápu proč to nedají jen těm kterým posílají na složenku nebo dávají hotově děkuji za odpověd
děkuji,a můžu se ještě zeptat jestli to přepošlou ted den na účet,nebo to bude třeba 2-3 dny později
jasný čím déle pozdrží tím líp pro ně ☹ ,zdycky vymyslí něco co stoji za h......
a nějaký poplatky za vedení učtu a převod doufám,že nejsou
ahojky doufám že nevadí že Vám sem písnu......Já jsem žádala o RP na konci září dodnes se mi nikdo neozval a a RP mi začal 3.11,S-karta je zase tah vlády jak posílit českou spořitelnu a její kšefty ☹ ......akorát vydělávají na slušných lidech a cikáni a jiná verběž na tom vydělají protože nemusí mít učty a platit za ně......Mám pocit že jsme stát který podporuje menšiny a né své občany 😖
To ano ale čekala jsem že mi alespon pošlou rozhodnutí nebo něco podobného☹
Jojo tomu věřím uvidíme ?🙂
Doufám....mám z toho obavy hlavně ted před vánoci 😒
Zdravim mam dotaz od 14.10 mam prirknutoy rodicak coz je super ale diky zpracovani kartu dostanu az v lednu s tim ze dohoda padla stim ze je s Skarty preposlou na muj ucet je nejaka sance nez vyzvednu kartu dostat penizky treba slozenkou nebo mam smulu a musim vydrzet do ledna mam uz i pin k Skarte papir o tom ze penize budou preposilany s Skarty na muj ucet ale co do te doby vi nekdo ma nekdo zkusenost ??????
@benjik Bohuzel nedostala jsem je jelikoz trvalo nez v manzelove raci zauraduje ucetni tak jsme papiry dostaly behem listopadu tudiz jsem je podavala v listopadu ale pani u okinka mi rikala ze to nevadi ze penizky bych mela dostat 3 mesice zpetne tak uvidime docela by mi to pomohlo kdyby opravdu prisly uz ted 🙂
@benjik ono se musi tu kartu z aktivovat a pak teprve bude chodit rodicak ja o nej zadala v listopadu cekala jsem na ruzna lejstra i od ucetni manzela ta si dala na cas k...a kdybych to podala v rijnu dostanu kartu driv a uz bych nemuse resit takove veci mrzi me to cekela jsem ze udela urad vyjimky kdyz jsou ty vanoce ale je jim asi jedno ze treba nektere matky nemeli narok na pomoc v materstvi tak kdyz cekaly do ted tak podle nich asi jeste vydrzi bohuzel nevim z ceho zaplatim spousty veci ktere se neplatily kdyz jsem nemela narok takze jsem 7 mesicu bez penez to nikoho nezajima a stat uz vubec tak hlavne ze zdravi mame v poradku :( :( :( :( :(
Az si ji budes vyzvedavat tak se s nima domluv at ti to preposilaji na ten tvuj uctak mam taky.janaet.ja to