Ahoj maminy, mam materskou dovolenou na 2 roky, pobiram 11500 a chci se zeptat, v unoru 18.2 mi konci mateřská. Budu az do unora dostávat 11500?
Nebo jak to je ?
Těch 11500 je přesně na 19 měsíců, mám to také tak.
taky jsem měla tu nejvyšší částku na 19 měsíců a teď mi akorát přijde doplatek necelých 15 tisíc do těch 220 tisíc. A hned nastupuji na mateřskou :D
@maxannie A jak jsi to prosím měla? (Doufám, že nevadí, že tykám). Mě vychází rodičovský příspěvek do června 2018. Ale zároveň bych měla v červnu rodit druhé mimčo. Takže pokud bych nastoupila na druhou mateřskou dejme tomu těch 8 týdnů před porodem, nevyčerpala bych jakoby dva příspěvky. To by mi také doplatili? Tedy něco přes 20 tisíc? Děkuju 🙂
@karolly holky, ti uz asi odpovedely 🙂 mne to vychazi idealne prave proto, ze mi skonci pobirani rodicaku 4 dny pred nastupem na materskou, takze jsem to stihla vybrat vsechno. Nejsem si jista, jak je to ted po tech zmenach, ale drive by to v tvem pripade urcite dovybrat neslo a o cast by jsi prisla. Moje segra takto prisla o skoro 100 tisic, kdyz neplanovane podruhe otehotnela moc brzy :D
@domibe No, jednak nemáš mateřskou dovolenou, ale pobíráš rodičovský příspěvek a druhak, ten se neurčuje délkou, ale částkou a tedy ho bude pobírat dokud nevybereš 220 000,- a to si můžeš spočítat pouze ty, podle toho kolik peněz už ti přišlo.