Milé maminky, chci se zeptat, jestli je to všechno reálné a zda mám očekávat nějaký problém na úřadech nebo v práci? Nemáte někdo podobný problém?
Jsem na rodičovské dovolené do srpna 2017 (do 3 let věku dítěte). Partner by potřeboval vzít v práci půl roční "dovolenou" od března do srpna 2017, tak jsme přemýšleli, že půjde na rodičovskou místo mě. Má totiž super práci a dobrý plat a nechce o to přijít. Podle přečtených diskusi je to asi reálné. Takže přepíšeme RD na něj a mně tím pádem skončí RD a rodičovský příspěvek bude pobírat ON (partner).
Já mám práci na neurčito, ale nechci se tam zpět vracet. Takže přemýšlím, že jim pošlu výpověď poštou, už asi v lednu, abych splnila 2-měsíční výpovědní lhůtu do toho března a po přepsání partnera na RD (v tom březnu) se nahlásím na pracák.
Myslíte, že to půjde vše tak snadno, jak si představuji? Prosím, pokud jste někdo v podobné situaci, poradíte mi?
Děkuji za každou odezvu ...
Rodičák by neměl být problém ten můžeš měnit každé 3 měsíce aspoň tak mi to bylo řečeno na sociálce. 😉
@stavas Pletes si RD a rodicovsky prispevek. Na RD ma narok kazdy zamestnanec do 3 let veku ditete. Takze Tvuj muz oznami, ze od toho a toho data nastoupi na rodicovskou dovolenou. Ty na sve RD dal zustavas, neni duvod davat hned vypoved a RD tak predcasne ukoncit. RP bude pobirat jen jeden z Vas dvou, nejjednodussi je nechat ho dal napsany na Tebe, pak totiz na urady vubec nemusis 😉
@somalicats Tak to je super! Takže já vůbec nemusím ukončit RD jen kvůli tomu, že můj partner chce také nastoupit na RD? 😲 Tak to moc děkuji za radu, o této možnosti jsem fakt nevěděla! 😀
@stavas A kdybys muj prispevek docetla az do konce, tak se dozvis, jak je to s tim vyplacenim rodicovskeho prispevku 😉
Moc vám všem děkuji za poskytnuté informace. Pomohli a zase jsem o něco moudřejší! 😀 😉
j.a.n.i tak ještě otázka na tebe,pokud ti to nevadí ..? Jak to myslíš, mohu být s partnerem na RD a pobírat podporu v nezaměstnanosti ? Jo - ne ?
Ahojky, můžete to udělat tak, že manžel nastoupí na RD, ty stále budeš na RD v původním zaměstnání a nastoupíš do jiné práce (kterou si mezitím najdeš). Případně manžel bude na té své RD vykonávat jiné zaměstnání. Je to ideální příležitost změnit zaměstnání a stále se máte kam vrátit, kdyby to nevyšlo. Nemusíte oba dva na té RD sedět doma s dítětem.
@mysicka_lb Moc děkuji za další radu, ale do původního zaměstnání nemám v úmyslu se vůbec vracet! A po novém zaměstnání se určitě budu dívat již od nového roku, ale dceru (pokud to vyjde) mi vezmou do školky až od září 2016. A partner chce nastoupit na RD od března 2016, ale pečovat o ni budu JA dokud nenastoupí do MŠ . Takže je to trochu složité u nás. Proto jsem chtěla po výpovědi nastoupit na ÚP (od března 2016) a dostávat alespoň něco, i když jen minimum .... já vím! Jen ještě přemýšlím, co napsat do výpovědi, když budu končit RD dříve ..? Nebo je to u výpovědi z mé strany jedno?
@stavas Já Ti bohužel s tímto asi neumím poradit, protože to už není ten případ, který mám nastudovaný pro sebe a svoji rodinnou situaci. Podle mě je vhodné napsat do výpovědi "z důvodu péče o dítě do 4 let," nevím, jestli to má vliv, ale určitě tím nic nezkazíš. Nicméně nechápu, co tedy bude dělat ten partner, když nebude pracovat a nebude se starat o dceru. Bude doufám vydělávat někde jinde....
@mysicka_lb Nevadí, já jsem ráda za každou odezvu a informaci! 😵 Partner bohužel nebude vydělávat jinde, proto se nám hodí i to minimum z ÚP. Máš dobrou otázku 😉 , ale to zde rozebírat nebudu. Já jsem jen chtěla vědět, jak mám postupovat v našem konkrétním případě a na co máme nebo nemáme nárok a jak to funguje na úřadech. Chtěla jsem být v obraze ... určitě to všichni znáte, pokud nevíte na co vlastně máte nárok a o co můžete žádat, tak ani nic nezískáte. Moc děkuji všem za rady a poskytnuté informace. 🙂 😉 😀
@stavas Podle mne by to mělo v pohodě jít. My to měli dost podobně (akorát mě skončila prac.sml. na dobu určitou) , ale je to už několik let, takže detaily se určitě změnily. A problémy na úřadech jsou jen od toho na koho narazíš 😉 Jestli to nebude blbec.