Rodičák. Přišel už někomu?

10. únor 2023

Dobrý den, přišel Vám už někomu rodičak (Bruntál) výplatní termín mám 7-8 a zatím nic. A telefon mi tady na úřadě neberou. Děkuji hezký den.

sylvka
10. únor 2023

Praha východ chodí desatyho ráno a taky zatím nic 😤😤😤😤😤

michaela666
10. únor 2023

Dřív mi chodil vždy 5-7, teď došel 9. Údajně se o pár dní posunuly výplatní termíny.

nikolite
10. únor 2023

asi je to zpožděné všude 🤷‍♀️Opava chodí pokaždé devátého a zatím taky nic.

kkamush
10. únor 2023

@sylvka vždyť je 10teho dopoledne.. nějak nechápu, co Vás štve??

sylvka
10. únor 2023

@kkamush já zase nechápu proč reaguješ na odpověď,která ti nepatřila. Ale všude se musí najít rejpalka nejchytřejší,že ?

malinkata
10. únor 2023

Já už netrpělivě tlačím dysplay telefonu, protože mi přijde rodičák poprvé a mateřská vždy 2 na účtu. Je 10 po 10h a nic. Už mě štvou, jestli to přijde až v pondělí.

sylvka
10. únor 2023

@malinkata přesně . Mě to chodi vždy desatyho ráno a nic 😢 jsem taky pěkně naštvaná.

lucifux
10. únor 2023

Mě chodí pravidelně 10. měsíci mezi 10-11h. a taky zatím nic. Chrudimsko

jjasmina
10. únor 2023

někdo psal, že je posunutý výplatní termín

melek5
10. únor 2023

Udělaly nové termíny a to na 10teho splatnost na úctě

veruuu_kubesovic
10. únor 2023

Měnili výplatní terminy u všech davek 😉

agneska7
10. únor 2023

Ano měnil se výplatní termín .nám se posunul o 2 dny ,ale nedozvěděla jsem se jestli je to trvale nebo jen jednorázové ...

cikitkapb
10. únor 2023

@malinkata Nic neobvyklého… mateřskou vyplácí jiný úřad než rodičák. Každý úřad má výplatní termíny jiné.

sorboni30
10. únor 2023

Dnes měl přijít a nepřišel.. budou posílat v pondělí. Zlínský kraj

sorboni30
10. únor 2023

@kkamush byl nutný tento komentář??

krisstina93
10. únor 2023

U nas přišel dokonce o dva dny dřív než minuly měsíc, ale hodně lidi ho ještě nemá. Prý měnili termíny. Nicméně v pátek už se na úřad asi nedovolas, u nás v pátek na úřadě ani nejsou.

bclk
10. únor 2023

Rodicovsky prispevek prisel v obvyklem terminu (Pha vychod), ale neprisly pridavky na deti...? Mne chodilo doposud oboje najednou... 🤔

makkyv
10. únor 2023

Mně dnes také nic, chodí pravidelně 10.-11. takže nezbývá než počkat. Pardubice

kkamush
11. únor 2023

@sorboni30 ano byl, když se tak hloupě ptáte. Zakladatelka má s rodičákem zpoždění 3-4 dny. A někdo napíše, že mu nepřišel rodicak ten den ráno. A bylo 10 hodin dopoledne.. to je trochu výsměch dotazu zakladatelky.

sorboni30
11. únor 2023

@kkamush když něco pravidelně chodí několik měsíců a neprijde, je logické, že někde nastala chyba! Nechápu, že stále existují rypalove, kteří mají potřebu otravovat druhé na netu svýma naáladama, že JIM se něco nelíbí..
Se žensky tady ani nesmí mezi s sebou bavit?
Od toho to tady je.. pokud s tím máš problém, prostě přeskoč a nereaguj.. 🙏
Mě taky nepřišel. Neřeším, peníze mám.. ale některé holky žijí od výplaty z výplaty a prostě na to čekají. Tak si příště odpusť ty poznámky..

kkamush
Autor odpověď smazal
Zobraz