Holky uz si to nepamatuji do kdy prijde na ucet rodicak po jeho vyrizeni.. Dekuji
A dostanu formulare i tam na vyplneni
A daji mi je v kanclu nebo jsou tam volne ze si je vezmu
Jsou volně a i na internetových stránkách.
Mě třeba přišel u druhého dítěte, kde jsem navazovala z rodicaku na rodičák po 62dnech. Neb 30dni na vyřízení žádosti a 30dni na vyplacení peněz.
Ja jsem vyridila rodicak postou, vubec jsem na urade nebyla... vytiskla a vyplnila jsem formular, prilozila kopie obcanek atd a poslala na urad... zadala jsem 21.10. a uz mam i vyrozumeni, ze je vsechno ok 👍... mam to od 1.12., tzn, ze prvni davka by mela prijit v lednu, jestli tomu spravne rozumim... oni maji na vyrizeni 30 dni, takze zalezi, kdy pozadas... a taky odkdy zacnes cerpat
Ja si kvuli temhle kravinam zridila datovku. Jelikoz jsem ale nastavovala vysi dle platu manzela, sly ty papiry jeste pres socku a jak se to furt tisklo a skenovalo, tak to na pracaku ve finale na pc precist slo, ale po vytisteni uz to k zalozeni nebylo, takze jsem jim tam jeden papir nesla osobne s tim, ze mi volali a at nestojim radu, dojdu tam, predam pani papir a vypadnu. A presne tak to bylo. Bylo to tusim nekdy koncem cervna, prvni penize prisly v srpnu, zpetne za 2 mesice (podala jsem to pozde, samozrejme, typicke pro me. Jesteze jde zadat az 3 mesice zpetne.)
Záleží kdy jsi byla vyřizovat
A kdy je výplata ve tvém okrese to my nevíme