Chtěla jsem se zeptat kolikrát během nemocenské (rizikovka)vám přišla kontrola?
Já byla doma od listopadu do dubna - ani jednou
Já byla od prosince do května, přišla jednou, ve všední den, v 11 hod. (vycházky jsem měla od 13hod). Viděla jsem, že pán pak nasedl do auta a jel dál do vesnice zřejmě na někoho dalšího, což potvrzuje to co mi bylo řečeno - že chodí na udání a s tím kontrolují ty co jsou poblíž, když už tam jedou...
Byla jsem od začátku února do konce srpna a přišla jednou... 5 minut před vycházkama...
Byla jsem na neschopence od 15.10. do 20
5. a kontrola žádná 🙂
Já byla od 17.12.2018 až do minulého týdne a neměla jsem žádnou kontrolu
@lenikarna
neni rizikove tehotenstvi vyjimka kde mas celodenni vychazky?aspon mamka to tak nejak mela kdyz me cekala
@zelenaesmolda Už dávno ne. Výjimku, kterou máš asi na mysli, mají snad jen onkologičtí pacienti. Ale to by věděly spíš holky z oboru.
Já byla v PN s rizikovým těhu od 18.4.2016 do 29.10.2016... Kontrola teda ani jednou, ale ty vycházky byly děs. Měla jsem je odpoledne 13-19, a hrozně mě to přes to léto nebavilo.
Já byla (nebo ještě pár hodin jsem) na PN od 5.2. do zítra a kontrola nepřišla ani jednou.
Ja byla doma od dubna a prisla v cervenci, tyden pred zacatkem materske, chvilku pred vychazkama...a pak sla naproti k sousedovi😂
@cikitkapb
jaj sem mela rizikove taky ale nastesti jsem nepracovala v CR ale v zahranici a tam kontroly nejsou vubec.
@zelenaesmolda Já se jednou bavila s ženskou na ossz, a ta mi sama řekla, že na temhotný chodí jen na udání. Každá země to má jinak... kde jinde ve světě, berme vyspělé země, může být máma doma s dítětem 3-4 roky, a ještě dostává peníze od státu? 🤔
@cikitkapb
nikde,ja mela materskou 9m.
ale o tom ta diskuze neni 🙂
Já byla na PN od 29.10. 2018 do 16.5.2019 taky na rizikovým a kontrola nepřišla ani jednou, ale mamka mi říkala, že když byla na gyndě tak tam byla paní taky těhotná a prý na ní byli 3x takže je to různé
ten kdo jde na kontroly tak rano dostane seznam, kde jsou lidi na ktery se jde "na udani" plus treba lidi z te stejne ulice a pak lidi co vybere pocitac nahodne(taky vzdy nejaka oblast). diagnozy kdyby clovek chtel tak v systemu dohleda, ale jinak na tom seznamu videt nejsou a tak nikdo nevi jestli jde na tehotnou.
Byla jsem doma od září do května a nepřišla ani jednou.