Dobrý den maminky, prosím o radu ohledně přechodu z rodičovské dovolené na mateřskou dovolenou s druhým dítětem. Můj dotaz je zatím teoretický, přesto pro mě důležitý 🙂
V říjnu 2018 mi končí rodičovská dovolená, pracovní poměr mám na dobu neurčitou a plánujeme druhé dítko. Nárok na PPM mi tedy vznikne, ale co když nastane situace, že rodičovská s prvním dítětem skončí dříve než začne mateřská s druhým dítětem (např. RD končí v říjnu 2018 a MD by začala třeba v lednu 2019)...co s tímto meziobdobím aby nárok na PPM nezanikl?
Předem děkuji za informace 🙂
možností je několik:
- ověřit si, že u zaměstnavatele máte zažádáno o RD (uvolnění ze zaměstnání) do 3 let věku dítěte (neplést s RP = peníze)
- domluvit se se zaměstnavatelem na neplaceném volnu (pozor!! nemusí vyhovět)
- v odůvodněném případě může vypsat gynekolog rizikové těhotenství (v zaměstnání jste pak na nemocenské)
- nastoupit do zaměstnání
Děkuji a ještě se zeptám...ono je to s mým zaměstnáním komplikovanější..mé místo je již obsazeno a hrozí, že mi zaměstnavatel nabídne místo na druhé straně republiky, což mi znemožní nástup a bude muset dojít k ukončení pracovního poměru. Pokud by to tak bylo, tak mi nárok na MD z původního zaměstnání zaniká? Četla jsem něco o ochranné lhůtě 180 dní, ale asi jsem to úplně nepochopila...🙂
@dramaqueen A ty nemáš ve smlouvě uvedené místo výkonu práce?
Mám, ale je tam i zmínka o možnosti výkonu povolání na jiné pobočce...
@dramaqueen To je úplně jedno, podstatné je, že kor jako těhotnou tě tam nemohou přesunout bez tvého výslovného a aktuálního souhlasu... a ani u netěhotné si nejsem vůbec jistá, zda by to bylo v souladu se ZP.
A víte někdo, když se nestihne navázat do 3 let prvního dítěte a gynekolog napíše neschopenku, z čeho se nemocenská vypočítá a následně druhá mateřská?
@dramaqueen Normálně budeš pracovat...