Ahoj holky, přivyděláváte si některá z Vás na mateřské ? Ráda bych k tomu skoro nic co měsíčně dostávám nějaké peníze, ale nemůžu sehnat nic kloudného a důvěryhodného. Tak bych ráda slyšela Vaše zkušenosti 🙂
---------------------------------------------
Poznámka admina k tomuto tématu:
Poprosím všechny maminky, aby se držely tématu a odpovídaly jen na to, na co se ptá uživatelka v úvodním příspěvku, tedy zda si přivyděláváte a jaké s tím máte zkušenosti. Uvádějte jen název firmy a svou osobní zkušenost, nikoli kontakty.
Www odkazy na přivýdělek, nabídky spolupráce, osobní kontakty a vše mimo kontext diskuze tu nebude moci zůstat, a proto je vkládání takových příspěvků zbytečné.
Díky moc za pochopení!
moulinkaa
Asmira team
Myslím, že dnešní rodičák je vcelku slušný peníz....Takže mi ani nešlo o to, vydělat si peníze navíc, jak o to, občas se odreagovat od domácnosti...Zkušenosti dobré 😉
taky sem si privydelavala a doporucuju,pujdes si odpocinout do prace 🙂 delala sem nocni a jen vikendy,parada.nesidila sem rodinu o cas semnou traveny,takze parada 🙂
@sarkachmelova přidávám se k holkám, taky na rodičáku nezahálím a rozjíždím pravidelný příjem. Co kdy a jak si určuju sama, takže naprostá spokojenost. Hodně zdaru přeji Eva
Privydelavam, jinak by to u me po rozvodu ani neslo, ale mam praci, kam malou muzu brat s sebou, takze je to v pohode.
Holky a co děláte?? Napište mi prosím do IP. Díky
holky muzete mi napsat co delate?potrebovala bych nejaky privydelek
já taky prosím o infomace díky moc
Ahoj vsem, jsem se zeptat, zda nevi, jestli je mozne delat nehtovou modelaz bez ZL a jestli neni nejaka financni vyse do kolika si mohu vydelat, aniz bych si ten ZL zarizovala ... jsem na materske, ale bojim se, ze by me nekdo z nasich zavistivych sousedu udal.... ☹ diky moc za odpoved
Ahoj, já prodávám kosmetiku Eveline, Není tak známá a je laciná a kvalitní, jde dobře na odbyt. Taky se dají registrovat nové
Evelinky a z toho jsou peníze ( renta ) navíc.
Prodávám ekologickou drogerii Dedra po kamarádkách nebo také přes internet. Zájem ne opravdu veliký. Mám také e-shop. Pokud by měl někdo zájem o více informací nebo přímo o registraci tak mne kontaktujte přes IP.
Při mateřské je každá koruna navíc k nezaplacení.
ahoj, ak k dotazům - dělat nehty na černo nemůžete, neb je to vázaná živnost a je na ní potřeba praxe. b) pokud si přivyděláte něčím jiným, tak to stačí zdanit při ročním zúčtování a za c) danit nemusíte přivýdělek do 20 000,- za rok.
a čím si přivydělávám já? - dělám finančního poradce na ŽL a ač na to plno lidí nadává (nejvíce ti, co to nezkusili), tak netvrdím, že mi to dá miliony, ale tak 5 000,- měsíčně z toho mám a do toho na ŽL vedu drobným podnikatelům účetnictví. A učím účto na soukromé SŠ. Prostě využívám své znalosti a dovednosti.
Jinak vím, že plno maminek háčkuje, plete šije atd a pak prodává přes různé bazárky (dost to ted frčí přes bazárky na facebooku)
K tomu přiznávání daní je ještě jedna věc - u zdravotní pojišťovny se musí odvést částka z každé živnosti 😉
Ahoj, taky si privydelavam. Delam rucni prace pro mistni firmu. Delam denne tak 5hodin, dle mnozsvi prace a mam tak 7tis., nyni se ke mne donesla zprava, ze bych mohla spravovat cast agendy u meho zamestnavatele. Zkus zjistit, jestli bys pro zamestnavatele nebyla neco platna I doma 🙂. To bych s rucnimi pracemi sekla ;)
já bych taky ráda něco dělala, ale hlídání nemám, zaměstnavateli nic z domu dělat nemůžu, do práce si brát prcka taky ne, nic rukodělného prodejného taky neumím, natož účetnictví nebo něco jiného na žl ☹ a teď babo raď 😀
Tiež som na materskej a pred istým časom som začala spolupracovať s dvomi firmami. Nezaberie mi to veľa času, lebo pri tom našom malom šidielku toho času nazvyš ani nemám ale v pohode sa to dá zvládnuť. Hlavne môžem pracovať z domu a byť pri svojej rodine. Sú to firmy kde neplatíte žiadne registračné ani členské poplatky. Takže som nemala čo stratiť. Ak by mal niekto záujem tak mi napíšte IP. Ochotne a rada poradím
jsem na RODIČOVSKÉ a přivydělávám si v tescu 😉
@sarkachmelova Ano přivydělávám a nemohu si stěžovat, byla jsem nedůvěřivá ke všem typům přivýdělku, ale nedám na něj teď dopustit. Baví mě to a penízky jsou 🙂