Ahojky holky.Chápu,že je to tady asi neustále dokola,ale i tak bych se ráda zeptala,jestli je tu někdo,kdo podával jako já žádost 15.8 s ověřením příjmů a peníze stále nemá?Nejde mi ani tak o ty peníze jako spíš o ten způsob vyplácení (beru to,že na to mají 30dní).Jen se chci zeptat 🙂
My podávali 15. s ověřením a až dneska teprve došla SMS že to schválili.
@lencaa11 to určitě chápu,ale kolikrát jsem zažila,že někdo podal třeba týden zpět a už mu ho vyplatili
@klokanka31 tak to my ještě nic😕
Určitě se taky už dočkáš 🙂
Ahoj, podávala jsem 15.8 na magistrátu Czech point a v ten den mi přišla SMS, že se žádost zpracovává. Paní mi tam pro jistotu dala i přepočet (zbytečně), do dnes žádná zpráva, že by se žádost vyřídila nebo tak, prostě nic.
To jsou ty co třeba nedali to ověření příjmu a nebo prostě ta pracovnice neměla tolik žádosti je to jak ruleta
Podávali jsme 15.8. přes tu jejich app, ověření přes bankovní ID. BEZ ověření příjmu. Stále nic. Jen teď v sobotu v 9 večer akorát přišla SMS, že je naše žádost schválena. Jinak zatím nic
@klokanka31 to určitě jo🙂
Tak právě teď přišla SMS, že je schváleno
@nikoulinka my zatím stále ve zpracování žádosti 😀
Podávala jsem online 15.8. s kontrolou příjmů a zatím nepřišel ani mail či sms. 🙂
Podávala jsem žádost včera přes bankovní identitu, zaškrtla jsem přepočítat příjmy a dneska mi přišel mail, že je to schválené 🤷♀️ Peníze samozřejmě ještě nepřišly, ale když to tady čtu, kolik z vás stále čeká aspoň na to potvrzení, tak mě to překvapilo...
@emillyhk to je jiný fofr😁.Ale věřím,že se nakonec dočkáme všichni 🙂
Dneska teprve došel email, ze mam schváleno a peníze budou vyplaceny.
Ahoj, já podávala žádost 14.8. těsně před půlnocí v aplikaci Jenda, přes bankovní identitu. Zatím nic, pouze 24.8., že se žádost zpracovává. Co tak čtu tak je v tom hrozný nepořádek a nikdo nic na úřadech neví…hrůza
Dnes přišel email s potvrzením. Takže počítám že do toho 15.9 = do 30 dní přijdou.
@nikoulinka mám to stejně a taky krom sms, že je schváleno nic nedorazilo.
Já a ještě nemám
Posílala jsem žádost 15.8 večer a dnes mi došlo potvrzení že je připraveno k výplatě zatím tedy nedošlo ale snad do pátku dorazí
Já podávala taky hned 15.8. a nic.
Ahoj, podávala jsem 22.8 na magistrátu Czech point ,v ten přišla SMS,že se žádost zpracovává,přepočet jsem taky zaškrtla. Dneska přišla SMS,že je schváleno 😌
Vím, že ses ptala maminek, které žádaly o přepočet, ale uvedu svůj případ. Bez přepočtu.
Já žádala minulou středu podvečer přes bankovní identitu na mpsv apl.Jenda a peníze mi byly připsány na účet v pátek ve 12 hod, tzn.za jeden a půl dne.
Jsme z Jihomoravského kraje.
Vůbec jsem s takovou rychlostí nepočítala.
Ja podávala 28.9 vecer, pres Jendu a bankovní identitu, s prepoctem a včera vecer sms, ze žádost byla schvalena
@mumu77 tohle zase chápu,že je to pro ně rychlejší pro schválení a všechno🙂
@ajja87 asi jsi myslela 28.8😁Ale i tak super,že je to schválené,tak snad mi to ještě tento týden taky alespoň schválí,😀
Podávala jsem 16.8. s ověřením příjmů(ani nevím proč jsem to zaškrtla) ale zatím nic
Tak nám dnes teprve došlo potvrzení,že je schváleno,tak uvidíme co dál🙂
Já jsem žádala 15.8. ráno, včetně kontroly příjmů a teprve před chvílí mi přišel email, že je schváleno.
Já žádala 15.8. (s kontrolou příjmů) a dnes ráno přišel email, ze schváleno
Ano mají 30 dní a mají toho hodně