Ode dnešní půlnoci by měly být postupně vypláceny příspěvky pro ty 👉 kdo museli žádat 👈
Napadlo mě založit diskuzi a čekat společně 😁 my jsme žádali hned v to pondělí v 8:00 tak jsem zvědavá 🤪 a žádal někdo aniž by si byl jistý příjmy?
A pár vtípků na čtvrtek 😁
@montmirail ahoj, já jsem zadala hned v pondělí co to spouštěli má místech Czech point a zatím nic, tak jsem zvědavá 🙂
Já žádala 14.8. přes ID. V úterý večer přišel email že zpracovávají, ale zatím mi tedy nic neposlali. Uvidíme, uvidíme 😊😊
já žádala hned v pondělí kolem 13 hodiny na CZech point email mi zatím nedošel a ani kačky ne 😀 tak jsem taky zvědavá
Mě došla SMS, email ne. Takže se asi něco chystá 😁
@montmirail mě přišla tahle SMS hned v ten den podání
Vase zadost c. 100690755 se zpracovava. Aplikace https://jenda.mpsv.cz Klientsky portal MPSV.
To jako přijde ještě email?
@montmirail tak vtípky fakt pobavili, hlavně ten první 🤭🤭já zadala taky hned ten první den (ale někdy dopoledne 😏) zatím nic, došla jen potvrzovací sms, zadala jsem přes aplikaci Jenda😉
Pred 6 dny mi prisel email ze se moje zadost zpracovava dodnes nic na ucte nemam...ale ja asi mit ani nebudu..no co zkusila sem to taky a porad tajne doufam🙏🍀
@nagojka žádala jsi přes aplikaci jenda? Já jsem tam právě zaškrtla tu možnost, že chci zkontrolovat příjem pač podle mých hrubých výpočtů budeme mít víc než ten mega, tak nevím jestli to pak netrvá dyl tyhle žádosti kde to musej nejdřív ověřit. Ale přijde mi to lepší než aby to vyplatili a za měsíc chtěli vrátit zpět 🙂
@majena39 ja myslim ze sem taky zasktrla ze to chci zkontrolovat...odfajfkovala sem tam skoro vsechno🤣🤣🤣ano delala sem pred jendu ores bankovni identitu...podle nasich odhadu taky budeme mit vic nez mega...ale jak rikam zkusila sem to...kazdopadne nejaky rozhodnuti prijde tak jako tak ne?
Žádost jsem posílala včera. Příjmy jsem spočítat nechtěla, vím, že máme mnohem méně. S penězi počítám až na konci září
Zadost jsem posilala hned v to pondeli, zatim neprisel ani email 🙂
Dnes ve zprávách říkali, že ti co minulý týden požádali, tak některým už byl příspěvek vyplacený, ostatním že by měl dorazit do 14 dnů.
Žádost podána 15.8. v 0:30. Email o zpracování žádosti 24.8. v šest ráno. Peníze na účtu dnes, tj 26.8. ráno.
@eva267 super 👍
Žádala jsem 15.8. cca v 7,45 a zatím přišel předevčírem jen email, že to zpracovávají.
Žádost jsem podala 15.8. v 8 ráno přes bankovní identitu, příjmy jsem si nenechala zkontrolovat, jsem samozivitelka a minulý rok jsem podávala přiznání přes finanční úřad, tak jsem si jistá příjmy..... peníze dnes ráno připsané na úctě 😉......jen tedy na mladšího, 19 syn hold nic 😑 i když výdaje na VŠ jsou daleko vyšší 🙄
Ahojte, my jsme podávali žádost na Czech pointu taky hned toho 15.08. potvrzovací sms nám přišla obratem ale peníze stále nedorazily, tak uvidíme kdy přijdou 🙂
@montmirail mají 30 dní od žádosti.. takže počítám až v září.
Ja žádala uz 13.8 v tom zkušebním režimu a včera peníze přišly 😀
Myslím, že zatím nic, aspoň manžel nic neříkal... Ale tak mají čas, žádali jsme stejně trochu později, ne hned na začátku, tak uvidíme 😁
já jsem žádala v pondělí 22.8.2022, co jsem předběžně počítala příjmy, tak to máme tip ťop, takže jsem zadala kontrolu příjmu. Nechci pak něco vracet. Tak jsem zvědavá jestli a kdy přijdou peníze. Nebo zda mi přijde info, že nic nedostaneme.
Já četla na FB ve skupině, že v úterý jedné mamince přišel mail/zpráva s informací, že se příspěvek zpracovává a dneska ráno měla na účtě. Mně e-mail přišel včera, tak jsem zvědavá, jestli zítra dojde 😀.