Přišly vám korunky?

makkyv
9. dub 2021

Ahoj holky,

Už vám dorazila mateřská nebo rodičák? Mě chodí obvykle 1.,2. a zatím mi stále nic nepřišlo. Tak jestli jsem jen já pozadu, kamarádce už normálně přišla. Děkuji a hezký den 😊

szbarcasz
9. dub 2021

@makkyv ano dnes dorazila 🙏🏻😁

klokanka31
9. dub 2021

@makkyv Mně taky dneska přišel

petulkadodo
9. dub 2021

@makkyv Rodičovská přišla dnes

vikinkav
9. dub 2021

Dnes

jjasmina
9. dub 2021

Mě rodicak Ještě ne, ale chodí od 5.-12. Většinou, tak čas

makkyv
autor
9. dub 2021

@szbarcasz a mohu se zeptat copak mate za banku? Proč já opět na tu mateřskou čekám 🙄😁

makkyv
autor
9. dub 2021

@klokanka31
@petulkadodo
@vikinkav
@jjasmina moc vám děkuji holky 😊

alilali
9. dub 2021

@makkyv Nejde jen o banku. Posílání dávek u některých bude mít dva dny zpoždění, kvůli velikonočnímu volnu.

makkyv
autor
9. dub 2021

@alilali no, tak vzhledem k tomu, že celá mateřská mi vždy přišla max do 2. , nechápu jak je možné, že plno lidí už ji má a já stále nic a máme 9., nevím. Jen ze zvědavosti. 😐

cherie24
9. dub 2021

@makkyv fakt někomu chodí rodičák už takhle brzo? 😲Mě chodí od 10. Do 15. Kolikrát jsem na to čekala jak na smilování až do 15. A teď vzhledem k víkendu mi taky přijde dlouho, tak si říkám jestli je to krajem nebo bankou? 🤷

makkyv
autor
9. dub 2021

@cherie24 mě ještě mateřská a ta mi chodila prave 1. Max 2., ale o rodicaku jsem též slyšela, ze až takto.. ale nechápu, ze už ho někdo má a my třeba někdo tu mateřskou ne.. taky si říkám, kde je chyba 🤔

cherie24
9. dub 2021

@makkyv mě chodila i mateřská kolem 15. A řodičák by prý měl chodit do 10. Tak mi to bylo i řečeno na sociálce. Nicméně dost často přijde později.

alilali
10. dub 2021

@makkyv A do kdy mas mateřskou?