Holky, přišel vám rodicak? Mě ještě ne, včera jsem to pochopila po víkendu, ale dnes už jsem s ním počítala. Banka Moneta.
Tak mě teda nechodí nikdy pravidelně. Nejdříve vždycky 13. Ale občas i 14 A15.
prisel 11.2. Moneta, včera jsem byla nasocialce a psali ze vyplatni dny 9. 18. a 28. (jsem z Decina)
Me jestese neprisel, Brno 🙂,
Právě, doteď jsem byla zvyklá, že nejpozději do 11. Jsem jej měla.
Vzdycky 10. mi chodi, CS, praha vychod, kdyz to vychazi na vikend, v pondeli chvili po 8:00 jsou na ucte
Teď jsem měla prvně na účet a dneska přišel. Před tím jsem dostávala poukázkou vždy 13-14. Myslím, že to je různé, podle krajů, nebo okresů. Jsem z Chrudimska.
Nepřišel. Od loňského roku začal chodit později cca 14.-15. (JčK)
Mi taky ještě nepřišel a jsem z Brna a vždy je připsány na účtu k 10. - 11.
Mě příšel až včera jinak 9.
Mně chodí 10.,došel az dnes kolem obeda...
Mně teda tentokrát taky ne. Vždy bývá po víkendu, nejpozději v úterý a teď pořád nic. Mám Airbank, Brno ☹ Snad zítra, už s tím počítám.
Mívám ho 10. jsem zapomněla napsat 😀
V Brně to vypadá, že je nějaký zpoždění, tak snad dnes
Dnes zatím stále nic. Mívám 10. Moneta banka. Začínám být už lehce nervní z toho. ☹
Každé město to má asi jinak, pokud myslíš mateřskou většinou chodí tak jako ti chodila výplata z práce a pokud už rodičák tak třeba u nás v Jablonci nad Nisou chodí vždy 15.v měsíci když to vychází na víkend posouvá se to na pozdější datum. a jinak mám také Monetu 🙂
Taky nic, a už jsem nervózní... většinou jsem rp měla 10-11 max. Jinak jsem JmK.
Holky, pro zajimavost..... RD nemame, protoze 10. byl vikend 😂 ted jsem volala na socku
Jo a v breznu pocitejte s tim samym tim padem.... 10. je opet vikend a dokonce myslim zase nedele
Už taky přišel - Brno
Brno dnes přišel. Taky podle toho dnes vypadalo Dmko🙂 Invaze maminek 🙂
@jajyna Ahoj mě přišel 7.2. A také mám Monetu