Ahojky, přišel už vám rodičák? dnes je 12.2. a na účtě stále nic a to nemám ani Skartu.... Děkuji L
Měla jsem ho na účtě již v pátek, v lednu došel hodně pozdě, skoro až poslední možný den, S-kartu mám vyzvednutou ,ale neužívám ji.
Na všech sociálkách a úřadech práce byla vývěska, že se mění termín výplaty sociálních dávek. Peníze by měly nejpozději dorazit do 15.2. a výplaty do 20.2. 😉
Ano,přišel 7.2. Skartu mám,aktivovanou,ale peníze přišly tak jak jsem na úřadě zažádala na můj účet.Jen minulý měsíc měly 10 dní skluz.Dle úředníka,neva,máme na to přeci kalendářní měsíc 😒 .
ano,prisel vcera, s kartu nemam
já mám peníze posílané na skartu ale zatím nedorazily... 😒 ☹
Ano, přišel včera, a Skartu také nemám.
Též nemám,minulý měsíc jsem již 11. měla
nenam skartu, ani peníze na účtě 😒 takže peníze by měly dorazit na účet do 15?
S skartou to nesouvisí, dneska jsem mluvila s paní na sociálce, takže je to tak, že teď existuje jednotné místo odkud se RP posílá. Takže vaše sociálka uvolní peníze, přičemž první termín, kdy toto může udělat je 10.den v měsíci, další den je 14.den v měsíci. Peníze jdou na toto jednotné místo a odtud je pak rozesílají koncovým uživatelům. Takže nikdo neví, kdy vám peníze v daný měsíc přijdou. Sama mi říkala, že se na toto ptali a odpověď je, že RP musí dorazit uživatelkám do konce měsíce 😒 . Takže takto to je.
skartu nemám, odmítla jsem jí a rodičák m iteď v únoru přišel už 5.2.
ne
ne
ne nejpozději do 15,.,ale nejdříve
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/kitina/album...
@poupe @petra.vavra kdo ví jak to je,u nás nic takového není nikde vyvěšené
mě dorazil před chvilkou na účet 🙂 🙂 🙂,hurá-no hned jdu část přeposlat jinam 🙂
na urade me rekly ze to posilaji kolem 10 dne v mesici...pokud to vyjde na vikend tak po vikendu...dneska brzo rano uz penize byly na uctu / skartu taky nevlastnim 😀 /
nedorazila, když jsem si vyzvedávala skartu, tak mi bylo řečeno, že se mi rodičák pozdrží až o 5 dní, na účtu jsme měla peníze vždy 10. den v měsíci. ☹
Dneska dorazil, Skartu jsem si vyzvedla, ale peníze si nechávám přeposlat na svůj účet.
skartu nemám a peníze zatím nedorazily - praha
Skartu nemam a dorazily uz minuly tyden - Brno.
mam skartu , rodicak dorazil vcera, královéhradecko
skartu nemám a taky zatím nic, obyvkle mívám na účtu peníze 8.-10.
taky mi nic nepřišlo, měl přijít už včera a nic 🙄 Minulý měsíc mi to dali na S kartu, přestože jsem měla vyplněné 2 formuláře že to chci na účet 😠 Jestli je to na kartě i tentokrát tak už budu fakt sprostá 😠
DO žĎÁRU NAD sÁZAVOU DOŠEL
ano, došel mi ve čtvrtek 7 tak jako normálně (skatu nemám),Brno
me přišel na učet včera
ne
Pořád nic.
taky ještě penízky nemám...skartu taky zatím nevlastním...dřív jako 10 jsem penízky nikdy nedostala...
Ještě nepřišly ☹
mě přišel 6.2.