Přídavky, příspěvek na bydlení pro matku samoživitelku

michaela1891
13. led 2018

Zdravím. Vy co jste na dítě sami a odešly jste od partnera jak to máte s penězi pokud jste v nájmu a máte tam trvalý pobyt? Jaká je výše příspěvku na dítě. Kolik je příspěvek na bydlení a pro matku samozivitelku?

mis_el
13. led 2018

Ahoj najdi si na internetu kalkulačku na přídavky na bydlení a ono ti to samo vypočítá 🙂

klartes
15. led 2018

@michaela1891 Příspěvkem na dítě myslíš přídavky? Tam je daná částka podle věku dítěte. Příspěvek na bydlení si můžeš vypočítat na internetu pomocí kalkulačky, to záleží jaké máš příjmy a jaké výdaje. Příspěvek pro matku samoživitelku? Ten ani neznám.

baboonek
19. led 2018
Uživatel baboonek je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od baboonek.

Tak kalkulačka přídavků třeba tu https://edufi.cz/am/kalkulacky/kalkulacka-pridavku-na-deti/. Jinak přehlednej článek s novými změnami třeba tenhle https://edufi.cz/am/clanky/vyssi-pridavky-na-deti-od-2018/. Od 2018 na přídavky dosáhne širší okruh rodin, tak držím palce.

malanikova
3. dub 2018

Dobry den chtela bych se zeptat za kamaradku.
Chce si vyridit příspěvek na bydleni má tu trvalej pobyt jen ona a její syn.
Ale má se jí narodit další mimco a chce si dát rodicak napsat na otce dítěte.on tu trvalej pobyt nema.
Myslite že se to dá udělat?
Ze ji vyridijou ten příspěvek na bydlení a rodicak na toho chlapa.

mis_el
3. dub 2018

Myslím že u příspěvku na bydlení se posuzují osoby, které mají na bytě trvalý pobyt, a neřeší se, kdo koho má v péči. Ale pokud bude brát RP otec, pak matka nebude mít žádné příjmy?