Ahoj, holky. Mám dotaz ohledně toho jak se přechází na mateřskou dovolenou když jsem na rodičovské s prvním dítětem? Rodičák jsem si nastavila do 3,5 let věků dítěte ale v práci mi personální řekla že musím nastoupit do 3.let věku jinak mi dají výpověď a teď k věci nejspíše čekáme druhé miminko a vyšlo by mi to tak že bych musela na cca. měsíc/dva do práce a to vím už teď že na lisovně to jako těhotná nedám.. Dá se vzít po rodičáku než přejdu na mateřskou nemocenská nebo jak to funguje?
Pokud práce není vhodná pro těhotnou, zaměstnavatel by ti měl přidělit jinou práci, jinak být za 100% platu doma. Jestli je práce vhodná pro těhotnou, to by měl vědět závodní lékař, zeptala bych se jeho. Zaměstnavatelé neradi nechávají někoho za 100% doma, to radši říkají, že má jít marodit, ale pokud není důvod pro neschopenku, tak se tím lékař vystavuje riziku, protože je to podvod.
V práci máš rodičovskou dovolenou, ta je jen do 3 let věku dítěte. Tedy po 3. narozeninách musíš nastoupit.
Pokud bude existovat medicínský důvod, proč bys měla mít neschopenku, tak ode dne po 3. narozeninách můžeš nemocenskou nastoupit. Mateřskou pak nastoupíš v rozmezí 6 až 8 týdnů před termínem porodu.
Pokud nebude medicínský důvod, proč by ti lékař měl napsat nemocenskou, pak můžeš zaměstnavatele požádat o neplacené volno na tu dobu ode dne po 3. narozeninách do nástupu na mateřskou. Pokud ho neschválí, tak musíš buď nastoupit,nebo dát výpověď, nebo se domluvit na ukončení dohodou. Pokud bys nastoupila do práce jako těhotná, máš právo na přiměřenou práci, nevím, co přesně děláš. Takže by to mohla být páka, jak zatlačit na schválení neplaceného volna.