Dobrý den, prosím o radu. Chceme druhé dítě, začali jsme se teprve teď snažit. První dítě se narodilo 20.3. 2023 do práce bych tedy měla nastoupit v roce 3/2026. Čerpám peníze do 3 let věku dítěte. Do kdy musím otěhotnět nebo porodit abych měla narok na peněžitou pomoc v mateřství u druheho dítěte?
Mám si už teď prodloužit do 4 let věku dítěte? Ale zase pracovní místo a asi i smlouva se drží jen na 3 roky ne? Tak pak by mi to neměli z ceho vypocitat?...Pracuji ve zdravotnictví. Už jsem z toho jelen každý dotaz co jsem přečetla je trošku jiný, takže i jiné odpovědi.
Dekuji moc.
@kokoska29 děkuji za odpověď. Ano mam na neurčito.Takže teď plácnu a přeměnu to.. stačí když mi vyjde pozitivní test v březnu 2026 gynekolog potvrdí tehotenstvi, tím pádem mi vzniká nárok? Mateřská přeci začíná 6-8 týdnu před porodem to už bych tedy musela otehotnet teď někdy ne? 9 mesicu tehotenstvi aby mi začali vyplácet prispevek v mateřství těch 6-8 týdnu před porodem.
Ano, jak jsem psala, nejpozději v Březnu už musíš nastoupit na mateřskou, takže otěhotnět na konci léta. Pokud v Březnu 2026 sice už budeš těhotná ale třeba teprve na začátku a ještě nebudeš moct na mateřskou, tak buď se vrátíš na nějaký čas do práce, nebo se domluvíš na neplaceném volnu případně dle zdr.stavu zůstaneš na neschopence. Mateřskou by si měla pak ale normálně dostat, jelikož ti poběží dál smlouva.
Je to jak píše @kokoska29. Já úspěšně otěhotněla, až chvilku po synových třetích narozeninách. Zaměstnavatel mi dal neplacené volno (nebyla školka) a mezitím jsem chodila na brigádu. Na mateřskou jsem pak nárok měla (paradoxně, kdybych ale dala výpověď a začla pracovat jinde, tak mateřskou mít nebudu).
Druhé dítě se musí narodit do 4.narozenin tvého prvního dítěte,abys měla narok na PPM,ve stejné výši jako s prvním.
@kokoska29 super, teď už to chápu,děkuji za vysvetlení. Jsem klidnější že je ještě chvíli čas.
Máš smlouvu na dobu neurčitou? Pokud ano zaměstnavatel ti drží místo do tří let dítěte. Pokud chceš navazovat tak ideálně aby si na mateřskou nastoupila ideálně nejpozději do toho Března 2026, plynule přejdeš z rodičáku na mateřskou. Pokud to do té doby nevyjde tak buď se v tom Březnu vrátíš do práce a nebo se se zaměstnavatelem domluvíš na neplaceném volnu ( tam je to na jeho zvážení zda ti ho povolí). Ted bych určitě nic neřešila, vždyť máš ještě rok čas