PPM přes otce - má někdo zkušenost?

nat
20. kvě 2016

Prosim vsechny ma nekdo zkusenost napsani PPM na otce?Ted jsem se o teto moznosti dozvedela a zda se mi to nejake slozite a mela bych par otazek,neni tu nektera maminka ktera by opravdu vedela presne ? 🙂dekuji moc 🙂

kessa
20. kvě 2016

@nat PPM přes otce čerpat nejde, jen výši rodičovského příspěvku si můžete určit na základě výše příjmů otce.

ladyhacek
20. kvě 2016

@nat O mateřské nevím jak píše @kessa rodičák lze > vyplníte formulář (nám na úřadě i pomohli) z práce manžela/přítele donesete potvrzení o jeho příjmech a podáte. (také jsem myslela, že je to složité , ale není 🙂 > jen se vyplní o pár řádků více, ale teď nevím jaký to byl formulář >nám pomohli

nat
autor
20. kvě 2016

dekuji za odpoved,nemyslim rodicovsky prispevek ten vim,ze jde ale jde i materska dnes mi to bylo sdeleno na Uradu Prace,v pondeli si zajedu na CSSZ ale jen jsem se chtela optat zda nekdo nevi ted 🙂

jednazmaminek
20. kvě 2016

Ja PPM pres otce ditete mela. Bylo to hodne komplikovany, slozite se to zarizuje a pokud chces abyste meli materskou pres manzela a zaroven aby manzel chodil do prace, tak musi pracovat pro firmu ve ktere muze pracovat na vice smluv. A musi si to samozrejme v praci domluvit.

levhart11
21. čer 2016

Když jste na mateřské a rodičovské přes manžela, tak stále nemusíte platit zdravotní a sociální? A osvc mohu být zaroven a neplatit zálohy, být pojištěna státem?

pepsikkeksik
Autor odpověď smazal
Zobraz