Dobrý den, pokud je tu někdo, kdo se orientuje v této problematice, budu ráda, zda by mi poradil.
S první dcerou jsem po 6 letech práce na HPP podala výpověď a nastoupila do nové práce. Ve zkušební době v nové práci otěhotněla. Domluvili jsme se, že si mě nechají na smlouvu na rok a poté se uvidí. Takže nárok na PPM jsem v pořádku měla. Nyní jsem těhotná podruhé. V práci, kde jsem měla smlouvu na určito jsme se dohodli, ze pracovni pomer ukoncime, jelikož potřebovali, abych nastoupila ihned na celých 8 hodin, což bych s dítětem nedala .V roce 10/ 2018 jsem nastoupila na DPČ, kdy za mě zaměstnavatel každý měsíc odvádí sociální a zdravotní. Vydělám si průměrné 13- 17 tisíc podle hodin. K tomu jsem pobírala RP, který skončil 4/2020. Dnes mi na OSSZ řekli, že je možné, že kvůli smlouvě DPČ nebudu mít na PPM nárok. Což mě vůbec nenapadlo. Jak to tedy je?
Děkuji za odpoved
@petrakrizkova No, s DPČ je to složitější, záleží na jejím znění, zda spadá nebo nespadá do zaměstnání malého rozsahu. Nicméně zjednodušeně se dá říct, že pokud budeš pracovat až do nástupu na PPM a v měsíci, kdy budeš nastupovat, si vyděláš víc jak 3000,- tak nárok mít budeš.