Ahoj holky.Chápu,že se to tady už v předešlých diskuzí určitě řešilo,ale potřebuji poradit,protože jsem se nic nedozvěděla.Když nastupuji z rodičáku na mateřskou,tak kdo vyplňuje v žádosti tu druhou část? Zaměstnanec nebo zaměstnavatel?Já teda si myslím,že asi já, protože zaměstnavatel těžko bude podepisovat žádost za mě a vyplňovat datum nástupu.V předešlé diskuzi jsem se dočetla že zaměstnavatel a někdo sám,tak vůbec nevím.Děkuji za každou radu.😊
@j.a.n.i já myslela tu část"vyplní pojištěnka"
@j.a.n.i hlavně mě zajímá,jestli mám vyplnit vše sama nebo jen datum nástupu +podpis a zbytek si vyplní zaměstnavatel.
Pokud Ti dala dr.,papír nevyplněný, tak sama a jen ten papír dáš zaměstnavateli....
Mě tedy dost vyplnila dr.,a já si jen spočítala kdy nastupuji,napsala datum a podepsala se(v práci mi vyplnili datum,kdy jsem naposledy vykonávala zaměstnání, neboť si to nepamatuji přesně)
@vikysek0987 mně právě vyplnil tu část a vypočítal od kdy do kdy mužu nastoupit,tak to si tam dám první možný termín.Moc děkuji🙂
Jojo termin nastupu vypln, zbytek neni pro zamestnance podstatny.
@j.a.n.i takže když to vyplním celé i včetně datumu,kdy jsem naposledy vykonávala zaměstnání,tak je to ok?🙂
Jo, jen to mozna bude zbytecny, ale chyba to neni.
@j.a.n.i dobře.Moc děkuji 😊
Nevim co je deuha cast, ale logicky vyplnujes datum nastupu na ppm ty.