Ahoj, od minulého měsíce jsem na mateřské, takže tento měsíc mají dorazit peníze. S předchozím potomkem jsem měla peníze na účtu vždy mezi 4.a 8.dnem v měsíci, teď pořád nic. Já blbec na to spoléhala, samozřejmě příští týden mají odejít různé poplatky za domácnost, a tak se ptám, jestli se dá někde zjistit nějaký výplatní termín, jako je třeba u rodičáku? Nebo jestli tam třeba v pondělí zavolat, abych aspoň věděla, že ty papíry mají a že peníze tento měsíc opravdu přijdou.. k tomu se asi nijak online nedostanu, abych je neobtěžovala, že?
Zavolej na ČSSZ a oni ti řeknou, jestli byla žádost zpracována nebo v ni třeba něco chybí. Akorát pocitej, že se dovoláš tak na pátý pokus
Jé, já to blbě pochopila, měla jsem za to, že už jste jednu platbu přijala, pardon. Tak bych zkusila zavolat.🙂
@annynka94 od minulého měsíce to nemusí mít ještě zpracované. Záleží kdy to poslal zaměstnavatel.. cssz na to ma 30 dni. S přístupem si můžeš kontrolovat zde "ePortál ČSSZ" https://eportal.cssz.cz
@lenoulinkaa díky, tohle jsem přesně hledala. Podle eportálu tam žádná žádost není, takže to z*urvil někdo v práci...
Hmm, já měla vždycky v internetovým bankovnictví, když jsem si platbu rozklikla napsaný za jaký dny to je.🙂 skoro úplně dole.🙂