Ahoj holky,potrebuji poradit.Jsem na rodicovske dovolene a 27.9 nastupuji na materskou.Dneska jsem si byla zjistovat co vse musim vyridit a jsem z toho spatna.Pry pristi mesic nedostanu zadne penize.RD mi je pozastavena,az si vyridim POTVRZENI O NAROKU NA DAVKY OVLIVNUJI NAROK A VYSI RODICOVSKEHO PRISPEVKU.A ten si pry muzu vyridit az 15.10 drive mi to neudelaji.Mel to taky tak nekdo? A to se potvrzuje na prvni dite nebo na to druhe nenarozene?Dekuji jsem z toho vseho jelen.
No to mam teda radost.A nevis jestli to trva dlouho nez zpracuji materskou?Doufam,ze nebudu cekat 2mesice?
@andrea19841 TIpuju, že tak kolem 10.10. by už to mohli mít... úplně jistě, až ji budeš mít na účtu a pak s papírem na UP a tam netuším, jak dlouho, protože tam mají dané termíny výplat, ak záleží, do kterého se trefí.
@andrea19841 Jojo, byla si zbytečně aktivní tady bylo možná lepší to nehlásit a pak ten přeplatek vrátit... takhle opravdu nic nepřijde dokud nebudeš mít potvrzení o výši té aktuální mateřské a to ti neudělají, dokud tu mateřskou nezpracují, tedy reálně až ji odešlou.