Ahojky holky,
mám jednu otázku.Momentálne som ešte na materskej dovolene do polky dubna,ale mám v plánu otehotniet a nenastupiť do práce,t.j. ak sa nám to podarí,tak by som šla hned na neschopenku,myslíte že budem mať pak opať nárok na materku z práce,tak ako to bolo pri prvom dieťati?pracovnu zmluvu mám na neurčito😉 budu ráda za každé info..díky
@evula83 Pokud na druhou MD nastoupíš do 4 let věku prvního dítěte, tak ji budeš mít minimálně stejně tak vysokou jako tu první (za předpokladu, že jsi stále u jednoho zaměstnavatele).
Nyní jsi předpokládám na RD, ne na MD. Po skončení RD buďto budeš muset nastoupit do práce, nebo jít na neschopenku. Jako poslední varianta je neplacené volno, ale s tím musí zaměstnavatel souhlasit a samozřejmě bys v té době už byla bez příjmu.
@simdan PPM i RP už dávno vyplácí jen sociálka, ne zaměstnavatel. A tohle není na ochotě zaměstnavatele, je to jasně dané.
Záleží na tom,jak dlouho jsou ochotni ti v práci držet místo...většinou to bývá 3max.4roky,spíše bych se informovala v práci nebo na sociálce,já brala při prvním mateřskou z práce,pak ze socky,před koncem MD jsem natupovala na druhou MD,ale peníze mi chodily už jen ze sociálky.