Ahoj holky.Chci se zeptat jestli některá z vás nešla na Mateřskou z firmy Continental a nestalo se ji neco podobného.V květnu mi skončila mateřská, jsem na rodičáku a už druhý měsíc mi na účtě přistálo okolo 5000kč z práce....Nevíte některá za co by to mohlo být?Samozřejmě jsem tam volala ale paní mi řekla že musim zavolat až příští tyden, že paní která ma na starosti náš zavod má dovolenou.Tak prosím nevíte někdo o co jde?Nerada bych pak vracela nekolik tisic protože se nekdo spletl.Omlouvám se píšu z mobilu, tak je to asi hrůza.Diky Zuzka
taky bych řekla, že to je proplacená dovolená.
Taky mě napadá "proplacení" dovolené. Správně by si o ni měl člověk zažádat, ale třeba to mzdářka hlídá a dělá automaticky a rozdělila to na dva měsíce.
@nat Vidíte, to mě nenapadlo...Mohlo by být.Radši, ale tentokrát počkám a nebudu na ně sahat.Pro každý případ....Minuly měsíc jsem je utratila a pokud by,je chtěli vrátit že udělali chybu tak mě,asi omyjou😂.
No me takto presne poslali 2x penize, skoro 15tis a byla to chyba ucetni. Neco spatne zadala a musela jsem to vracet(jupiii ☹
Děkuji, mě to vubec nenapadlo....Minule jsem to nějak neresila ale podruhé mi to přišlo zvláštní a byla jsem vyplašená
@sara84 A sakra😖
A neni to proplaceni dovolene po castech?