Zdravim, chci se zeptat, jsem zamestnana u jedne firmy a ta ma hlavni sidlo jinde nez ja pracuji. Vadi kdyz papir od dr.na md poslali na ossz, tam kde ma firma sidlo a ne tam kde ja pracuji?
@ssarka89 já teda nevim, ale myslím si, že je to tak dokonce dobře ..
Je to podle sídla nebo kde je mzdová účtárna. Ne podle pracoviště zaměstnance.
Ja se jen radsi ptam, ona nase ucetni tomu nerozumi a pomaha ji jedna pani, dekuju vsem
a ještě se zeptám, když si půjdu potvrdit jeden papír na sociálku v místě bydliště, budou to tam mít v pc, asi jo, že?
@ssarka89 Urcite to tam budou mit,me MD vyplaci taky jina socialka a svagrova mi tvrdila,ze si to musim vyrodit na ty socialce pod kterou je firma,coz me vydesilo,nakonec jsdm sla na socialku v miste bydliste a tam mi pani jen rekla,ze tuhle materskou mi vyplaci jiny ossz,ale bez problemu mi to potvrdila.A to jsem se bala,ze mi to nepotvrdi,ponevadz zrovna mila nebyla😂
nam se prave presidlilo cele personalni, tak se ptam.
Jeste se zeptam, kdyz do papiru na md jsem napsala do nazvu zamestnavatele sidlo firmy a ne pobocku,kde pracuju, vadi to nejak?
@ssarka89 pobočka není zaměstnavatel, takže to máš správně.
@ssarka89 vim ze u neschopenky se posila na ossz dle sidla firmy, zde bych pocitala ze to je stejne, taky MD vyplaci socialka. Rozhodne nic spatne na tom nevidim.