Dobry vecer, mam takovy dotaz. V utery jsem poslala do prace papir na md od dr., vcera mi prisla sms, ze byl dorucen a dnes kdyz jsem do prace psala, tak pry nic nedostali. Tak jsem poslala mailem kopii, ale to asi nebude stacit, ze? Pani po me chce, abych vyckala do utery a pak poslala znovu original, ale co kdyz zase nedorazi? Do prace na personalni se nedostanu, je to skoro 150 km, jak byste to resili vy? Nebo mate podobnou zkusenost? Diky
Ona to pry hledala, ale u nikoho nenasla a hlavne tam bylo jeji jmeno, tak by to mela prebirat ona a dnesni posta ji pry prisla
@ssarka89 mas dukaz ze bylo doruceno. Ja kdyz posilam na pers.tak vsechny dopisy jdou pres recepci (zde se oteviraji a az pote predavaji) a nez se to na pers.doruci tak nekdy i dva/tri dny.
Prisla mi sms,ze to bylo doruceno a i ve sledovani je, ze zasilka byla dodana
@ssarka89 ono posta u nas chodi pres postovnu/recepce takze pani podepise postakovi ze to prevzala a tobe poslou smsku. Nez to z postovny predaji, zaeviduji, tak bych se nebala. Kopii maji, tak jen pockej par prac.dni. Kdyz tak gyndare poprosis o nove, ale trvej so na tom, ze mas potvrzrni o doruceni, takze to bylo doruceno.
Prave se bojim toho, abych to neposlala znovu a ono to zase nedoslo
@ssarka89 tak dej dodejku. To ti posta primo po prevzeti da 'papirek' s jmenem kdo to prevzal. Tak to at si pak vyresi be firme 🙂 dalsi dukaz mit budes.
@ssarka89 ja posilam vzdy jen s dodejkou. Kopiie si archivuji, clovek nikdo nevi.
a to se dela jak? Jeste jsem to takto neposilala
@ssarka89 na poste reknes ze chces poslat s dodejkou. To ti ukazou, neboj.
Diky, absintka19. Pockam do utery, zda to najdou a pak budu muset k dr.pro novy a poslu s dodejkou, snad to ale najdou
Jojo, kdyz tak koukni sem
https://www.listonoska.cz/blog/dodejka-potvrzen...
@ssarka89 myslim ze urcite najdou 🙂
Pokud je dopis doporučeně, je tam podpis přebírajícího a tomu to jde na "hrb" a už by mě dál nezajímalo, kde se to "ztratilo".
Ztratit se to muze. Ale ve firne je evidence, tak musí asne, kdo to převzal, zapsané v prichozi poste a komu to bylo kdy předáno.
Sice nevím proc, ale taky to muze nekdo dělat naschvál.
Poslat do vlastních rukou personalistky, jeji jméno první,na firmu a do valstnich rukou výhradně adresata. U zasolky do vlastnoch rukou je ještě zmocněnec, tak nemůže.
Od papiru si udělat nebo foto, personalistce poslat info, ze ji to přijde, at si to pohlídá.
Pri variante, ze by se to nevyřídilo, a někdo snad musel jet, tak od papiru kopii, citelne hůlkovým pismem jméno přebírajícího, jeho datum převzetí a razítko firmy.
Ale snad se to najde. 😉
Jenze ja nevim, kdo to prevzal
Tak se to naslo, pry to preposlali na jine pracoviste. Tak jeste aby to odeslali na ossz
@ssarka89 to je dobre 🙂 miluju tyhle firmy kde jedna cast nevi co dela druha 🙂 ted uz to bude pohoda. 🌷
Do 10.3.by meli poslat na socialku,tak jsem zvedava,zda to klapne
Protoze ona to neumi,dela to mzdovka. A ta tam mela prijit az v pulce brezna,tak ze aspon do toho 10.3. Na md jsem od 15.3.
Nene,od 15.3., ja jsem ted na rd,takze v breznu mi poslou jeste za unor rp. A hlavne pani na socialce mi rekla,at prujdu koncem brezna doplnit papir na md,ze driv mi to neudela
@ssarka89 No, počkej, ale pokud si fakt na MD až od 15.3., tak je tedy jednak doktorka dost optimistka, protože kdybys čistě náhodou (je teoretická možnost) porodila před tím 15.3., tak to bude celé blbě a bude se to muset předělat. A druhá věc je ta, že v tom případě to ani účetní nemůže zpracovat, dokud nebudou hotové mzdy (jasně, u tebe může předpokládat že se nic nezmění, ale i tak do konce února nemůže nic, zas z toho důvody, co kdybys porodila ještě v únoru).
@ssarka89 Tak pokud přišla SMS, že byl doručen, tak asi jen trvá, než se od toho, co přijímá poštu dostane na stůj tomu, kdo to zpracovává, ne?