Nevyčerpaná dovolená, co teď?

2665
7. led 2018

Ahoj maminky. Prosím o radu. V polovině listopadu 2017 jsem začala pobírat rodičovský příspěvek. V zaměstnání mi zbylo 9 dní dovolené a zamětnavatel mi tvrdil, že mi je proplatí. Když jsem se teď v lednu 2018 ozvala, zjistil, že proplatit jí lze pouze v případě ukončení pracovního poměru. Jak jsem se teď všude dočetla měla jsem si jí vyčerpat před nástupem na rodičák. Tak co teď?

dancamich
7. led 2018

Vyčerpat po rodičáku: Nemůže-li být dovolená vyčerpána ani do konce následujícího kalendářního roku proto, že zaměstnanec byl uznán dočasně práceneschopným např. z důvodu rizikového těhotenství nebo z důvodu čerpání mateřské anebo rodičovské dovolené, je zaměstnavatel povinen určit dobu čerpání této dovolené po skončení těchto překážek v práci.

Jo a za dobu pobírání PPM taky bude pár dní dovolené k té nevyčerpané, ale bohužel se to má vyčerpat před nástupem na rodičák, jinak se to krátí.

2665
autor
7. led 2018

Velice děkuji. Nevíš ještě o kolik se to zkrátí?

dancamich
7. led 2018

Na Aperio o tom byl článek, ze kterého jsem vytáhla tu citaci. Jsem z toto ale trochu jelen. Článek zde: http://www.aperio.cz/689/dovolena-v-souvislosti...

j.a.n.i
8. led 2018

@2665 V tomhle případě tipuju že o nic, tedy nepíšeš, zda jsi před PPM pracovala nebo byla na neschopence, ale pokud píšeš, že ti zbývá 9 dnů dovolené, tak usuzuju, že pracovala, protože při PN bys ji měla víc.

astyna
8. led 2018

škoda, že sis to nemohla vzít hned po MD. Tak to mám již podruhé já 🙂 Myslím, že se ti to o nic krátit nebude, protože to je řádná dovolená z předchozí "docházky", není to nově načerpaná z MD.

Mě byly řečeny dvě možnosti - bud po MD nebo po RD.

2665
autor
8. led 2018

@j.a.n.i Ano pracovala, na MD jsem šla 8 týdnů před termínem.

2665
autor
8. led 2018

@astyna Tak snad se nezkrátí. Pořád mi říkal, že mi zbylou proplatí. No moje chyba, že jsem si to nezjistila a spoléhala na jeho info😕

dancamich
8. led 2018

@2665 zbyla se nekrati, krati se jen ta, ktera vznikla za dobu pobirani penezite pomoci v materstvi. Tak jsem pochopila ty clanky. Mam v tom taky gulas. 🙂

j.a.n.i
8. led 2018

@dancamich Ne, tak to není, vůbec není podstatné za co ta dovolená vznikla, podstatné je, kolik se zamešká dní (tedy PN, RD, neplacené volno), pokud je to víc jak 100 pracovních dní v roce, tak se dovolená krátí, pokud méně, tak ne.

@2665 Takže jsem tipovala správně, nebude s krátit o nic, protože si v roce 2017 nezameškala víc jak 100 dní (PPM se počítá jako kdybys pracovala).

dancamich
9. led 2018

@j.a.n.i a jak je to teda pokud by byla dejme tomu cca do konce dubna na PNce a pak na PPM? Tyka se to me kamaradky a nemuzu se toho dopatrat. Pokud je teda PNka, tak se to krati a jak? Ja jsem z toho fakt dubova a nemuzu se dobrat presnym poctum.

dancamich
9. led 2018

@j.a.n.i Tak 8.4. nebo 9.4. by byl nastup na PPM, protoze 3.6. ma termin podle UTZ. Vychazi to podle kalendare natesno na 98 nebo 99 dni, takze tim padem muze pozadat ucetni o dovolenou na celych 5 tydnu nebo nejakou pomernou cast?

j.a.n.i
9. led 2018

@dancamich Dní to bude míň, protože se počítají pracovní a ne kalendářní, ale jinak ano, i kdyby to bylo 99 dní, tak má stále nárok na celou, ale o tu by musela žádat hned po PPM, protože kdyby se ji stalo to co zakladatelce, tak by se ji ty dny po PPM přičetli k těm 99 a už by se to krátilo.

dancamich
9. led 2018

@j.a.n.i Tak to je fajn 🙂