Ahoj maminky. Prosím o radu. V polovině listopadu 2017 jsem začala pobírat rodičovský příspěvek. V zaměstnání mi zbylo 9 dní dovolené a zamětnavatel mi tvrdil, že mi je proplatí. Když jsem se teď v lednu 2018 ozvala, zjistil, že proplatit jí lze pouze v případě ukončení pracovního poměru. Jak jsem se teď všude dočetla měla jsem si jí vyčerpat před nástupem na rodičák. Tak co teď?
Velice děkuji. Nevíš ještě o kolik se to zkrátí?
Na Aperio o tom byl článek, ze kterého jsem vytáhla tu citaci. Jsem z toto ale trochu jelen. Článek zde: http://www.aperio.cz/689/dovolena-v-souvislosti...
škoda, že sis to nemohla vzít hned po MD. Tak to mám již podruhé já 🙂 Myslím, že se ti to o nic krátit nebude, protože to je řádná dovolená z předchozí "docházky", není to nově načerpaná z MD.
Mě byly řečeny dvě možnosti - bud po MD nebo po RD.
@dancamich Ne, tak to není, vůbec není podstatné za co ta dovolená vznikla, podstatné je, kolik se zamešká dní (tedy PN, RD, neplacené volno), pokud je to víc jak 100 pracovních dní v roce, tak se dovolená krátí, pokud méně, tak ne.
@2665 Takže jsem tipovala správně, nebude s krátit o nic, protože si v roce 2017 nezameškala víc jak 100 dní (PPM se počítá jako kdybys pracovala).
@dancamich Dní to bude míň, protože se počítají pracovní a ne kalendářní, ale jinak ano, i kdyby to bylo 99 dní, tak má stále nárok na celou, ale o tu by musela žádat hned po PPM, protože kdyby se ji stalo to co zakladatelce, tak by se ji ty dny po PPM přičetli k těm 99 a už by se to krátilo.
Vyčerpat po rodičáku: Nemůže-li být dovolená vyčerpána ani do konce následujícího kalendářního roku proto, že zaměstnanec byl uznán dočasně práceneschopným např. z důvodu rizikového těhotenství nebo z důvodu čerpání mateřské anebo rodičovské dovolené, je zaměstnavatel povinen určit dobu čerpání této dovolené po skončení těchto překážek v práci.
Jo a za dobu pobírání PPM taky bude pár dní dovolené k té nevyčerpané, ale bohužel se to má vyčerpat před nástupem na rodičák, jinak se to krátí.