Dobrý den dámy, stala se mi taková věc kdy jsem neobdržela mateřskou. Jelikož došlo k mýlce, a mateřskou mi ukončili dřív v domnění že mám jedno dítě ale mám dvojčata. Volala jsem, omluvili se a že mi to hned jdou doplatit.... Už jsou to tři dny a peníze stále nedošly.... Mám tomu rozumět že na to mají 30 dnů? Nebo to přijde až v tom další měsíci? Právě nevím ,jestli jako na sociálce můžou lážo-plážo posílat peníze kdy chtějí..... nevíte někdo? Samozřejmě v pondělí tam zavolám a zeptám se.... Ale zvědavost mi nedá tak se ptám i tady Děkuji za odpovědi....🙂
Na doposlání peněz podle mě nemají 30 dní. Ty mají na poslání peněz při novém požadavku. Pokud něco zkoní oni, měli by to podle mě doplatit max do týdne. Tohle není tvoje chyba, ani nový požadavek, ale jejich kiks.
@kiluau Ale oni maji obecně na poslani peněz 30 dnu, tedy za listopad to musi dojit do 30.12. i když nic nezkazí, takže jejich chyba jim nijak nemuze tuhle lhutu zkratit.
Takže ano, nemaji 30 dnu od zjisteni chyby, ale stale maji tech 30 dnu od vzniku naroku na platbu, tedy od konce mesice.
Čekala bych peníze nejdřív příští týden a to jen při dobré konstelaci hvězd.