Nedorazila mi mateřská

hnousetka
12. lis 2014

Zdravím všechny maminky,
stalo se Vám někdy, že Vám nedorazila PPM? Jsem na mateřské od 24.6. a pokaždé mi peníze dorazily už kolem 4.-6. dne v měsíci. Tento měsíc ale stále čekám a pořád nic i přesto, že jiným maminkám už dorazila jako vždy. Četla jsem tu, že úřady mají na vyřízení 30 dnů.
Je teda možný, že mi dorazí peníze až třeba 30.11.? To se mi ale nezdá, když dosud mi peníze chodily už na začátku měsíce.
Poraďte mi prosím, kde se mohla stát chyba a kde a s kým se tohle řeší. Vůbec se v těch úřadech a papírování neorientuju... ☹
Děkuju

vercik83
12. lis 2014

Mne dorazila

denyzuza06
12. lis 2014

nejjednodušší je na netu najít číslo na příslušný úřad v tvém městě a zavolat tam. Oni ti jako jediní můžou říct proč jsi ji ještě nedostala

hnousetka
autor
12. lis 2014

denyzuza06 příslušný úřad máš na mysli OSSZ? To mě napadlo, jen si říkám, aby mě neodpálkovali s tím, že maj na to celej měsíc...☹

celaskon87
12. lis 2014

no, já jsem mateřskou taky ještě nedostala, byť jsem na ní od 1.10., dnes jsem tam volala a prý mi ji pošlou... tak nevím :D přijde mi, jako by to dělali prvně

hnousetka
autor
12. lis 2014

Tak uvidíme, snad mi taky dorazí...

cabalkova
12. lis 2014

@hnousetka Kdyz si zavolas na OSSZ, tak ti reknou, k jakemu datu byl zadan prikaz k vyplate a jestli uz odesla... ja na ni takhle dlouho cekala minuly mesic, ted mi dorazila 6.

lenkaef
12. lis 2014

Neuděláš nic.Jen musíš počkat.Přesné datum vyplacení ti nikdo neřekne a nikde ani napsané není.
Budeš muset se s tím smířit.

hnousetka
autor
13. lis 2014

@cabalkova a kdy ti dorazila minulý měsíc? doufám, že ne 30tého 😖

cabalkova
13. lis 2014

@hnousetka No nekdy 13., fakt pozde...

petulesh
6. říj 2020

Dobrý den, prosím vás chci se zeptat, všem kolem mě už mateřská dorazila já ještě nemám. Je prosim ještě někdo z Jablonce kdo čeká případně kam volat a informovat se? Dekuju

elencze
6. říj 2020

@petulesh volat na okresní správu sociálního zabezpečení.

zuzangel
6. říj 2020

Mě chodí obyčejné 10.

petulesh
6. říj 2020

Zuzangel takže vám ještě nepřišla?

marti89
6. říj 2020

Jsem na mateřské od 9.8., z práce poslali pozdě papíry, tak jsem zatím taky nic neobdržela, čekám to až tenhle měsíc kolem půlky..

zuzangel
7. říj 2020

@petulesh ještě ne, a kdZ je 10.sobota tak počítám že dojde až v pondeli