Diskuze byla přesunuta https://www.modrykonik.cz/forum/zamestnani/nastoupit-po-md-zpet-do-prace/
souhlasim, ze tyhle presuny diskusi jsou nejen zbytecne, ale hlavne neuveritelne otravne, nevim, cemu to prospiva.
@skotskaa Ty přesuny diskusí už mi taky pěkně lezou krkem, ve většině případů naprosto zbytečné. Ta titulní stránka pak začíná být těžce nepřehledná, když pomalu u každého tématu je link na přesunutou diskusi...
@j.a.n.i
@urum
@somalicats
Tohle upozorňování na přesun diskuzí vzniklo kvůli uživatelkám, které měly problém následně najít diskuzi, pokud byla přesunuta do jiné kategorie. Dnes se sešlo několik adminů Koníka a dohodli jsme se, že se zkusíme vrátit k původní formě a na přesuny neupozorňovat.
Že vám některé přesuny připadají zbytečné, chápu. Výběr kategorie je otázkou názoru, nicméně jsou témata, která se roky vkládají do svých daných kategorií a já se je tam snažím přesunovat dál, protože bych ráda, aby témata byla v kategorii pohromadě a zbytečně se nerozlézala do jiných kategorií, navzdory tomu, že i tam teoreticky spadají.
@skotskaa Upřímně, přijde mi značně kontraproduktivní přesouvat po týdnu diskuzi do jiné kategorie... kor když kategorie ve které byla je minimálně stejně vhodná, ne-li vhodnější. A už vůbec nechápu, proč se pak taková diskuze označuje jako nová, když nová ani náhodou není, akorát to otravuje.