Nárok na finance. Jak to je?

verasin
5. dub 2020

Dobrý den,prosím chtěla jsem se zeptat,jak to bude s penězi když jsem zjistila ,že jsem těhotná.Od září 2018 do srpna 2019 jsem byla zaměstnána v práci po mateřské,smlouva na neurčito, poté jsem chtěla změnu a vzala jsem práci kam jsem musela dojíždět Bylo to od září 2019 do ledna 2020. Poté se naskytla příležitost být zaměstnaná opět v mém městě a tam jsem od února 2020 a pracovní smlouvu mám na rok podepsanou,práce je třísměnná ve strojírenství ,tahám i těžké kusy ale jde mi o to,když to oznámím v práci zda mně tam nechají či vyhodí a když půjdu na pracák zda budu mít nárok na peníze?Jsem na začátku těhotenství, děkuji

leniczka23
5. dub 2020

@verasin Nez ti skonci zkusebka tak bych jim to nerikala aby te nevyhodili hned.. A pak ano na 90% te vyhodi..nebo resp az ti dobehne smlouva tj unor 2021 uz ti ji neprodlouzi. Ale ty v tu dobu budes stejne na materske a pak na rodicaku takze az do doby nez pujde ditko do skolky to nemusis resit budes pobirat PPM a pak RP. A az das dite do skolky tak pak muzes jit na pracak a budes mit narok na podporu..sice malinkatou ale ano. Pokud si nenajdes

monca98
Odpověď byla odstraněná
Zobraz