Ahoj holky mám papír na žádost o příspěvek mateřské dovolené. Jak vypsat chápu ale nevím datum :( termín porodu mam 22.2 takže ve čtvrtek budu podle doktora 33+0 ,tudíž příští týden to bude 34+0 a to bude 12,1 takže nastupuju na mateřskou 12,1 a 11,1 si musím ukončit neschopenku??? mooc prosím o radu jsem zoufalá musím to vypsat hned a jsem z toho blázen
mě se právě ptal jestli chci nastoupit hned nebo za 14dní.Byla jsem u něj 29.12 a na kontrolu jdu až 19.1 on je tam právě jen ve čtvrtek a účetní se asi nedovolám :(
@j.a.n.i presne tak.
Ahoj maminky, chtela bych se zeptat , pokud jsem 15.10. 2016 nastoupila na PPM , tak ktery mesic mne to konci? A kdy si mam zaridit rodicovskou dovolenou? Dekuji Vam 😊
PPM trvá 28tydnu,takze konec někdy v kvetnu.V dubnu bych si zasla potvrdit vymerovaci zaklad na OSSZ a s papirem už v tom dubnu na UP zadat o RP
Mě termín nástupu vypsala sestřička na gyndě sama a dala mi i papír o ukončení nemocenské. Já jen vypsala své údaje a poslala zaměstnavateli... Zkuste kdyžtak zavolat na gyndu😉