Maminky, chci se zeptat minulý měsíc jsem měla první mateřskou 16.7. a za červenec mi ještě nepřišla. Je to normální?
@monita0806 zavolej si tam. Mají čas do konce měsíce, takže ano je to normální.
Sem chtěla volat a jen pondělí a středu pracuji. Alespoň na netu to píšou 😒.
@monita0806 Mě třeba mazteřská chodila krásně, max5. na účtě, za to nemocenská děs
Ahoj, první mateřská mi přišla dost pozdě, přišel 1. měsíc až 5. po měsíci kdy to max mělo přijít a 9. přišel další měsíc, pak už to chodilo jak hodinky. Ale je dobrý si tam zavolat jestli mají všechny podklady pro jistotu.
@xcassiopea První mateřská mi už přišla minulý měsíc a tak se divím že ta druhá ještě nepřišla.
@monita0806 Určitě volej, mateřská chodívá na začátku měsíce, tohle ukazuje na nějaký problém.
Můžete napsat i email s dotazem. Nikdy mi nezvedli telefon, ale na email odepsali. 🙂
Taky bych tam zavolala. Je to trochu podezrele...jakoby na tebe spis zapomneli. 😁
@alcar To by mně ani nepřekvapilo. Zítra jdu na vyvolání do porodnice tak si budu muset zavolat adtamtud tak jim doporučuji aby to hned zvedli 😂😂
Mě mateřská chodila začátkem měsíce a rodičák mi chodí tak v půlce. Nebo si zavolejte na úřad