Zdravím všechny maminky;) Mám holčičku která jde od září do školky. Já musím do práce,ale pobiram ještě rodičovský příspěvek. V září ji budou 2 roky a 4 měsíce. Je pořád nějaký strop kolik hodin může být ve školce, abych o příspěvek nepřišla nebo už je to neomezené? Dekuju moc za případné reakce 🙂
Nezrusi ti ten prispevek kdyz uvidi ze jiz pracujes a dite mas ve skolce?
@hanka_12345 nie, prijem sa nesleduje vobec a skolka iba do dvoch rokov.
@hanka_12345 může pracovat při pobírání rodičovského prispevku
Děkuju moooc všem za odpovědi. Potěšily jste mě😚
Já jsem dala syna do školky na 3 dny v týdnu ve 2 letech a 5 měsících a normálně jsem pobírala dál rodičovský příspěvek a k tomu mzdu. Aspoň jsem z toho příspěvku zaplatila tu soukromou školku. Po druhém roku věku dítěte by tam opravdu nemělo být žádné omezení.
@mistroo paní na úřadu asi neví, jaká jsou současná pravidla. Už několik let se u dítěte od 2 let nesleduje, kolik tráví času ve školce a jestli si rodič vydělává. Bohužel úřednice často neznají aktuální legislativu.😖
@betelgeuzz jj, plně souhlasím. Je to katastrofa, co dokážou říct 😔
Teď už to není omezené od 2 let může na celý den 😉
Můžu se zeptat jak je to s družinou? Mladší půjde do školky, starší do školy. Budu si je brát po obědě, ale zajímalo by mě, jestli by do družiny vůbec mohla chodit?
@javed když pobiras RP na mladší, tak starší dítě nikoho nezajímá. Družina je problém, jen když máš na pojišťovně péči o dítě do 7 let.
@betelgeuzz prima, děkuju za vysvětlení👍
Prosím a jak je to u mladších dvou let? Budu se vracet do práce měsíc před druhým rokem dcerky. Děkuji
Od 2 let už neomezene 😉