Jsem uplne tupa a nedokazu se dopocitat datumu,kdy nejdriv a kdy nejpozdeji muzu nastoupit na materskou 😂 termin porodu mam 3.9.. jestli pocitam spravne tak nejdriv muzu 9.cervence? Pocitam,ze na neschopence mi to budou chtit ukoncit co nejdriv.
6 az 8 tydnu pred terminem, tzn ze i me to podle vypoctu vychazi nejdrivejsi nastup 9.7., ale tim ze jsi na neschopence by bylo prave lepsi nastoupit spis tech 6 tydnu pred terminem. A nevim jak u tebe, ale me se doktor zeptal, kdy chci na MD nastoupit a pak to jeste trosku pomotal, tak mi i "posunul" termin o 2 dny (prepsal v prukazce) abych o ty dva dny MD neprisla. Tp jsem mela prvni ted 8.6, prepsal na 10.6. Ale maly prijde na svet ted o vikendu, v patek mi zacinaji vyvolavat porod. Uz totiz zacina hur pracovat placenta.
Ja jsem kvuli vychazkam z neschopenky na MD nastupovala co nejdriv.
@papousekpaja ja uvidim,jak se s doktorem pak domluvim a jak na tom budu. Pokud budu celkem fit,tak bych asi ukoncila driv skrz vychazky,ale pokud budu otikat a doma lezet,tak bych sla co nejpozdeji na materskou.
@puhelin taky to tak mám,nastoupila jsem minulou středu, ať už nejsem omezena vychazkama.
Taky jsem nedávno přestupovala z neschopenky na mateřskou a na vybranou mi nedali a přiklepli to přesně na těch 6 týdnů předem s tím, že "tak to prostě vychází". Bylo mi to ale v podstatě jedno, tak jsem to víc neřešila. Zkus se zeptat gyn, jestli je na to při přestupu z neschopenky nějaké pravidlo 🙂 Jinak těch 8 týdnů by ti vyšlo na toho 9.7. jak píšeš.
Ano, nejdřív 9.7.