Jednorázový příspěvek. Přišla někomu taková sms?

verukuki
15. zář 2022

Přišla někomu taková SMS?
Vase zadost ********* bude resena v prodlouzene spravni lhute. Aplikace https://jenda.mpsv.cz

bebekeksy
15. zář 2022

@verukuki dnes nam dorazil email o prodlozeni lhuty na 60 dni…

verukuki
autor
15. zář 2022

@bebekeksy takže to mám chápat, že to nestihly vyřešit za těch 30 dní tak se to prodlouží? Žádala jsem totiž toho 15.8.

bebekeksy
15. zář 2022

@verukuki ano my taky vecer toho 15.8., chapu to tak ze od podani zadosti na to maji 60 dni. Takze za dalsich 30 dni se snad neco dovime, pripadne nam to vyplati konecne…

verukuki
autor
15. zář 2022

@bebekeksy tak jsem zvědavá no 🤭 děkuji 💐

snahnah
15. zář 2022

@verukuki Z jakého čísla to přišlo? Včera byla reportáž o podvodech na žadatele dávek.

verukuki
autor
15. zář 2022

@snahnah No přišlo mi to z MPSV JEDNA ke zprávě co mi přišla jako první ten den co jsem podala žádost, že žádost se zpracovává.

adriana1712
16. zář 2022

Aj mne včera prišla správa v predlženou lhutou. Obratom som im napísala email, aký je k tomu dovod. Dnes mi prišla od MPSV táto odpoveď: Dobrý den, zhruba 2 % žádostí nebylo možné zpracovat do 30 dnů. Důvody jsou různé, nejčastěji je třeba upřesnit nebo dohledat informace o příjmech domácností. V některých případech je příčinou i to, že byl zadaný požadavek na zpětvzetí žádosti. Všechny tyto žádosti se budou řešit v prodloužené správní lhůtě 60 dnů.

ankaa25
19. zář 2022

@verukuki i mě to přišlo taková SMS stejná 😁😁😁a těch 5000 dostaneme až k Vánocům 😁😁😁😁aspoň budem mít darek

verukuki
autor
19. zář 2022

@ankaa25 😃 jestli na nás do té doby nezapomenou 🤭