Zdravím ,nevie tu niekto kedy sa vyplaca jednorázový příspěvek na dítě? Myslím tie co si poziadali osobně , dakujem 😊 za odpověď.
Teď jsem někde četla, že kdo zařizoval minuly týden, tak to dvou týdnu by měl přijít.
@pampeliska1313 já som si žádala min tyzden aj došla SMS že to spracovavaji ,no tak uvidíme
@snehulka19 mám to samý. Byla jsem teda na czechpointu a taky zatím jen sms. Já ale původně úplně myslela, že mi to přijde až společně s rodičákem, takže kdyby dřív, bylo by to příjemný překvapení.)
Do 30 dnu od podání žádosti. Půjde to postupně, tak záleží kdy jsi žádala a kolik lidí bylo před tebou, na způsobu žádosti by záležet nemělo.
@snehulka19 ahoj, taky jsme to řešily z holkama tady na koniku a některým už příspěvek přišel, ale spíš jen těm, které si nežádaly pro jistotu přepočet financí
@ferda90 já som si nežádala přepočet,u mna by to Bolo tak nějak zbytocne 😄😁...tak si musíme holky počkat nic ine nám neostava 😉
@snehulka19 víš co, já byla na magistráte u nás ve městě a paní mi to zaskrtla, i když jsem jí říkala, že to je zbytečné tak prý pro jistotu, abych to třeba pak nemusela vracet. U nás jsme Mega fakt nepresahli 😃
@snehulka19 oficiálně nejpozději do 30 dní od podání žádosti
@snehulka19 co jsem četla, tak se žádosti zpracovávají a většina by měla dostat do konce srpna, přelom září.