Mám jen rychlý dotaz. Teď v červenci jsem nastoupila na mateřskou (PPM) a chci se zeptat, ke kterému datu +/- chodí na účet? Co jsem koukala zpětně před 2 lety, tak to bylo kolem 7.-9. v měsíci a teď teda do pátku zatím nic, tak jestli to nezměnili. Díky.
@jazizalova ossz má na výplatu 30dnu od doručení všech dokladů
Mě přišla v útery, takže by si tak asi raději zavolala jestli mají veškeré papíry 😉
Já nastoupila PPM 25.7.2019 a už ji mám na účtě.
Mne materska chodivala 13.. Takze bych nikoho nehonila zatim
@jazizalova u mne udajne nemeli vsechny papiry (2 roky zpatky)... 😃😃 a pak je nejak zahadne za hodinu meli, tak volali.Takze mi prisla az za 2 mesice zpetne 🤣🤣🤣
@jazizalova ja nastupovala 19.7 a penize jeste nemam. Jestli nebudou ani zitra po poledni,tak budu volat na socialku,jestli se na me zamestnavatel nahodou trochu nevykaslal (uvtohohle bych se nedivila) 😄
Díky za reakce, jsem z Benešova. Radši jsem ráno zavolala a ano opozdily se papíry. Sice je mi to divný, když naše účetní mi řekla, že posílá hned (nastupovala jsem 23.7.), ale jim prý přišly až ted v pátek. No když to bude v pořádku, tak ve středu pošlou 🙂
@jazizalova Mě chodila PPM 6 v měsíci a vyplacela mě Praha. Zkus si zavolat na CSSZ pod kterou patříš (zaměstnavatel) a tam Ti určitě řeknou co a jak. Mohly se i někde podržet papíry.