Holky prosím vás. Mám termín porodu 17-19 srpna tak jsem si spočítala že bych měla jít na mateřskou začátkem července. Ale doktor mi říkal že můžu nastoupit už 6 nebo 12 června na mateřskou? Souhlasí to? Nebo mě přijde že je to nějak brzy.
Termín porodu 17-19? To těžko. Termín je jedno datum, dle 1.screeningu. od toho si odečti 6-8tydnu a vyber si datum, které se ti hodí/líbí
Já mám termín podobně a počítám se začátkem července... je to dle termínu určeného ultrazvukem.
@lachtanice86 no tak to cca těch 8 týdnů vychází na cca 24.cervna tak se seknul.
@miszulicka Termin porodu mate napsany v prukazce a je to jen jedno datum, ne zadny rozmezi od-do.
A pak uz zalezi na vas, jak se rozhodnete. Tam uz si pak muzete vybrat kdy chcete nastoupit. Zkratka nastup 6-8 tydnu pred terminem porodu.
@miszulicka termín porodu mám 21.8 a na materskou nastupuji 10.7.tj 6 týdnu před termínem porodu
Ale u tebe je divne ze nemas jen jeden datum termínu porodu
Já se omlouvám já jsem napsala špatně. Termín porodu je 19.8 já napsala jen jak mi řekl v rozmezí + - 2 dny jinak je 19.8
@miszulicka To se spis seknul o mesic, ne? Na materskou se chodi 6 nebo 8 tydnu pred terminem 😉