Jak si přivydělat na rodičovské?

hanule112
8. pro 2015

Ahoj maminky,mám rodičák 3800,což je hodně k smíchu.Nevíte někdo o nějakém přivýdělku na doma?Manžel jezdí hodně často pryč a já nemám hlídání pro prcka,takže nemužu mít brigádu někde mimo domov.Budu moc ráda za každou radu.Díky moc

terry1512
8. pro 2015

Pokud má manžel odpracováno mohla si mít RD přes něj.Jinak přivýdělek na doma snad žádnej opravdu dobrej není,většinou jsou to jen podvodníci co z tebe vytáhnou peníze a tím to hasne.

hanule112
autor
8. pro 2015

Jak odpracováno?To by vyšlo nastejno,manžel má slušný plat,ale to já jsem měla taky.Měla jssem rodičák 11500,ale ted jsem si to snížila.

terry1512
8. pro 2015

@hanule112 A proč sis to snižovala?Myslela jsme že si neměla volbu délky proto máš 3800,-.ale opravdu práce na doma prostě neexistuje.Nevím co si dělala před mateřskou ale nedala by se domluvit nějaká práce od bývalého zaměstnavatele kterou bys mohla dělat z domova?Popřípadě mě napadá pokud něco umíš,jsi zručná tak prodávat svoje výrobky,hlídání dětí,venčení psů atd...

hanule112
autor
8. pro 2015

No protože,kdybych brala pořád těch 11500,tak bych byla na rodičovské asi 2 roky a takhle to vychází na necelé 3 roky.Dá se částka rodičovské měnit kdykoliv.Není to tak,že si řeknu,chci být na rodičovské 2 roky nebo 3 roky a tak to musí být.Dá se to kdykoliv měnit,aspon takhle jsem to pochopila.No a s tou prací to je tak,že dřív jsem pracovala v Praze a jelikož jsem se přestěhovala a bydlím hodně daleko od Prahy,tak to bohužel nejde.

terry1512
8. pro 2015

@hanule112 To ano to se měnit dá každé 3 měsíce.Ale pokud vím že nevyjdu s 3800,- nedám si nejvyšší rodičák na nejkratší dobu.Pak opravdu zbývá najít si něco v čem člověk něco umí jak už jsme psala,hlídání dětí ,venčení psů,popřípadě výroba vlastních produktů.Ty domácí práce typu lepení obálek,montování propisek atd z člověka akorát vytáhnou peníze.

lv
8. pro 2015

pokud umíš jatyky, překládat, doučovat, žehlit za prachy, pokud jě nějaký hlídání aspoň večer, tak úklidy, inventury v obchodních domech, mystery shopping jde i s dítětem (většinou).