Dobry den,prosim o pomoc. Jak jste psali zadost o ukonceni rodicovskeho prispevku? V dubnu nastupuji na druhou materskou a musim na pracak to ukoncit. Diky
Prave,ze jsem volala a mam to sepsat
tak bych napsala, že žádám o ukončení vyplácení k datu xy, protože datem yx nastupuji na mateřskou s dalším dítkem.
Ach jo, smazalo se mi to, tak znovu. Mě se to nepovedlo zastavit včas, protože mi paní napřed řekla, že mám dojít s papírem o výši PPM, a ten pořád nešel. Pak jsem tam došla až po porodu, což už bylo pozdě, výplata byla již zadána a musela jsem pak vrátit přeplatek, s čímž ovšem nebyl žádný problém. A paní mi řekla, že by bývalo stačilo zavolat, tak si pak vyber, no...
já si právě volala a paní mi řekla, že mám napsat žádost ukončení, pak poslat papíry na md do práce a potom zajít na ossz s papírem od pracáku a pak zpět na pracák a oni to vypočítají, zda mám nárok ještě na něco nebo ne. ještě se zeptám, když budu nastupovat na md tento rok z rodičáku, musím udělat příští rok daň. přiznání?
Takze dan.priznani nemusim delat? S pritelem nejsme svoji
@ssarka89 Nijak jsem to nepsala, došla jsem tam a paní si to jen poznamenala a oficiálně mi ho ukončila až jsem ji dodala potvrzení o výši mateřské. A možná by tam možná bývalo stačilo jen zavolat.