Dopis z ÚP po ukončení rod. příspěvku. Přišel vám?

21. bře 2022

Dobrý den, cca před 14ti dny mi zkončilo neplacené volno do 4 let věku dítěte a pobírání rodičovského příspěvku. Rodičovský příspěvek mi vyplatili v únoru, za březen už 0,- to mi přišel dopis někdy v únoru. A teď přišel další dopis z ÚP. Přišlo vám něco takto po ukončení? Jde mi o to, že dopis přišel na trvalé bydliště, nechci, aby to otevřela cizí osoba, já se tam hned nedostanu, tak abych věděla, jak s tím spěchat, případně jestli mi to mají přeposlat. Děkuji za relevantní info.

sanyy22
22. bře 2022

Já také bydlím mimo trvalé bydliště, a dopisy z ÚP si nechávám zasílat na přechodné bydliště. A když mi přijde nějaký dopis na trvalé bydliště a je pouze do vlastních rukou, tak zavolám na poštu kde mám trvalé bydliště a oni mi ten dopis přepošlou na mé přechodné. Ale netuším jak je to s obyčejným dopisem.

martt
22. bře 2022

Mne tenkrát z UP přišel papír , že mi ukoncuji RP, takže si myslím, že to bude ono. Pokud ho nepotřebuješ nekam doložit, tak to podle mne nespěchá.

autor
22. bře 2022

@martt Děkuju, taky si to myslím. Já brala jako ukončující dopis ten, kde psali, že už v březnu nic nedostanu. Ještě před tím mi přišel dopis, že budu hlášená tam, kde skutečně bydlím, ne podle trvalého. Nahlásila jsem. Tak mi přišel papír, že jsem to nahlásila 🤦

autor
22. bře 2022

Opět zbytečný dopis. Oznamují, že jsem vyčerpala celou částku. Logické, když minule psali, že mi vyplatí v únoru zbytek... Ach jo.